U Turskoj se priča o Emini Jahović ne stišava ni nakon njene objave na društvenim mrežama u kojoj voditeljke magazina Söylemezsem Olmaz optužuje za uznemiravanje lažnim vestima i uopšte za nasrtaj na nju. Ona je čak, kažu voditeljke tog najpoznatijeg trač magazina, podnela i tužbu protiv njih. 

O kakvoj je tužbi reč?

Voditeljke kažu da ih naša pevačica nije tužila zbog toga što su objavile da je zajedno, u istoj sobi, boravila sa biznismenom Sadetinom Saranom, s kojim je mediji dovode u ljubavnu vezu, u jednom hotelu u Asosou kod Čanakalea. Tužba se, kažu, odnosi samo na deo vesti „da su se gosti iz susednih soba žalili na buku iz sobe u kojoj je par boravio“. 

PROČITAJTE JOŠ: EMINA JAHOVIĆ BESNA KAO NIKAD! NE IGRAJTE SE SA PONOSOM MAJKE: popularna pevačica sprema tužbu protiv turskih TV voditeljki

No, voditeljka Edže Erken tvrdi da ima neoborive dokaze da je sporna vest tačna i kritikuje Eminu što tim povodom želi da se sakrije iza svojih maloletnih sinova, ali i dvosmisleno dodaje da buka nije ono na šta svi misle, već da je možda reč o srpskoj muzici koju su slušali. Ako želi da bude majka o kakvoj govori, onda neka ne ulazi u kompromitujuće situacije, poručuje Edže.

Zanimljivo je i da se ovim povodom bivši Eminin muž, pop pevač Mustafa Sandal, uopšte ne oglašava, pa javnost uopšte ne zna kakva je njegova reakcija na celu priču i kakvim saznanjima on raspolaže. 

Tekst: M. Ranisavljević

Izvor: Lepa&Srećna