Brižit Makron sa suprugom Emanuelom Makronom otputovala je u Armeniju gde su se francuski predsednik i Prva dama družili s predstavnicima armenijske vlade, a jedan potez Brižit Makron posebno je privukao pažnju.

PROČITAJTE JOŠ: BRIŽIT MAKRON ODRŽALA MODNU LEKCIJU SVIM ŽENAMA: Prva dama Francuske u pantalonama i čizmama koje izdužuju noge (FOTO)

U sklopu posete Armeniji, Emanuel Makron i njegova supruga Brižit Makron posetili su i memorijalni centar Tsitsernakaberd posvećen žrtvama genocida.

Francuski predsednički par ondje je simbolično posadio drvo, a tokom radova i kopanja zemlje Brižit nisu smetale visoke potpetice.

Njen potez u štiklama sa interesovanjem je pormatrala čitava armenijska delegacija koju su većinom činili muškarci i tek pokoja žena.

Crne salonke s visokom potpeticom Prva dama Francuske kombinovala je uz crvenu haljinu dužine do kolena i elegantni crni kaput. 

PROČITAJTE JOŠ: MODNI ŠOK! NEĆETE VEROVATI ŠTA JE OBULA BRIŽIT MAKRON: ceo svet se pita da li priliči da Prva dama nosi ovakvu obuću (FOTO)

PROČITAJTE JOŠ: PRVA DAMA FRANCUSKE NOSI SAKO I SALONKE KOJE ĆE POŽELETI SVAKA ŽENA: pogledajte kako Brižit Makron izgleda u seksi i mladalačkom izdanju (FOTO)

DETALJE MODNE KOMBINACIJE POGLEDAJTE U GALERIJI SLIKA!

Izvor: Zadovoljna

LepaiSrecna Brižit Makron ponovo izaziva ogromnu pažnju!