Pevačica Seka Aleksić svaki slobodan trenutak provodi sa sinom Jakovom i suprugom Veljkom, a proteklog vikenda uživali su u porodičnoj šetnji Beogradom.

PROČITAJTE JOŠ: POGLEDAJTE KAKO SEKA ALEKSIĆ IZGLEDA BEZ ŠMINKE: ceo Internet je u šoku zbog ove slike srpske pevačice (FOTO)

Seka i Veljko su sa Jakovom posetili Kalemegdan, a zatim se prošetali Knez-Mihailovom ulicom. Pevačica je bila odevena u jednostavnu, dnevnu modnu kombinaciju, ali nije uspela da izbegne radoznale poglede prolaznika.

Kliknite OVDE da pročitate Sekin savet za srećnu ljubav koja traje do kraja života!

PageBreak

Pevačica i njen suprug važe za jedan od najlepših poznatih parova, a Seka je nedavno na svom Instagram profilu objavila savet za srećnu ljubav koja dugo traje.

PROČITAJTE JOŠ: SLIKA SEKE ALEKSIĆ I NJENOG MUŽA POSTALA JE HIT NA INTERNETU: nećete verovati šta je pevačica otkrila o svom suprugu (FOTO)

Mnogi su bili oduševljeni njenom porukom o ljubavi i želeli su da je podele na svom nalogu, a sudeći po pevačicinom odnosu sa suprugom, izgleda da je ovaj savet dobro poslušati.

Kliknite OVDE da listate slike Seke sa porodicom na Kalemegdanu!

PageBreak

Kliknite OVDE da listate slike Seke sa porodicom na Kalemegdanu!

PageBreak

Ne sumnjamo da je pevačica uživala u ovom druženju u Beogradu, a njeni obožavaoci jedva čekaju da Seka objavi nove porodične slike!

PROČITAJTE JOŠ: INSTAGRAM U ŠOKU - POGLEDAJTE KAKO SEKA ALEKSIĆ IZGLEDA U KUPAĆEM: srpska pevačica se slikala pored bazena, a evo šta ceo Internet komentariše (FOTO)

Izvor: Blic/Lepa & Srećna