Seka Aleksić uvek voli da se "igra" modnim trendovima i u javnosti se  pojavljuje komplet našminkana, ali jedna njena slika na Instagramu odala je kako izgleda bez pudera i karmina, piše Lepa & srećna.

PROČITAJTE JOŠ: INSTAGRAM U ŠOKU - POGLEDAJTE KAKO SEKA ALEKSIĆ IZGLEDA U KUPAĆEM: srpska pevačica se slikala pored bazena, a evo šta ceo Internet komentariše (FOTO)

Pevačica često voli da eksperimentiše kada je u pitanju boja i dužina kose, pa svoje obožavaoce uvek iznenadi nekom promenom izgleda. Nakon što je pre nekoliko godina promenila način oblačenja, Seka važi za jednu od najbolje obučenih pevačica u Srbiji, ali malo ko zna kako izgleda bez šminke.

Kliknite OVDE da pogledate kako Seka Aleksić izgleda bez šminke!

PageBreak

Seka se nedavno slikala i objavila fotografiju na kojoj nije napšminkana i u opisu napisala: "Naspavana, radosna i bez šminke!"

PROČITAJTE JOŠ: SEKA ALEKSIĆ - U KUĆI ME VIŠE NE TRETIRAJU KAO KRALJICU: pevačica otvoreno o svom mužu, novcu i letovanju (FOTO)

Očigledno je da pevačica redovno neguje kožu lica, a amnoge dame su prokomenatrisale kako bi želel da imaju ten kao ona.

Izvor: Lepa & srećna