Posle trijumfa Novaka Đokovića u finalu Vimbldona 15. jula 2018. godine, usledila je u Londonu i čuvena vimbldonska šampionska večera. Bračni par Đoković je na svečanosti izgledao elegantno i kako dolikuje sportskoj manifestaciji.

Nole je, kako donekle i protokol nalaže, bio u elegantnom odelu, smokingu, dok je Jelena obukla jednostavnu belu haljinu (belu boju je nosila i na Vimbldonu), sa crnim kaišem, torbom u istoj boji i bež cipelama.

PROČITAJTE JOŠ: BEZ BOGATE PROSLAVE I LUSKUZA! NEĆETE VEROVATI KAKO JELENA I NOVAK ĐOKOVIĆ SLAVE GODIŠNJICU BRAKA: svi su šokirani zbog skromne trpeze (FOTO)

Čista jednostavnost... koja se videla i na njenoj frizuri i diskretno našminkanom licu. Jelena koja inače voli pletenice, ovaj put se pojavila sa pokupljenom kosom: punđom-pletenicom.

Kliknite OVDE da vidite kako je izgledala Jelenina frizura i ko se još slikao u zagrljaju sa Noletom!

PageBreak

Sa Đokovićima je slavio i Novakov trener Martin Vajda, koji je završio na slefiju sa Noletom, ali i na selfiju sa Jelenom.

Bili su sa njima i Jelenini roditelji, Miomir i Vera Ristić koja je još jednom pokazala da danas izgleda bolje nego ikada.

Vera je sa Jelenom ispratila sve Noletove mečeve na Vimbldonu.

Kliknite OVDE da vidite Jeleninu i Novakovu zajedničku sliku i njihov pobednički stajling!

PageBreak

Važno mesto na Šampionskoj večeri pripalo je i pobednici Vimbldona, nemačkoj teniserki Anđeliki Kerber koja je pozirala sa Novakom.

A Novakov govor nakon pobede u kojem je istakao koliko mu je porodica važna podrška, ali i tokom kojeg je sinu Stefanu koji ga je gledao sa tribina, poručio: "Volim te, sine, najviše na svetu", još odjekuje.

Takav je Nole, veliki na terenu, otvoren u emocijama.

Kliknite OVDE da vidite sliku pobedničke ekipe sa Jeleninim roditeljima!

PageBreak

I da, beskrajno je duhovit. A Jelena je ostala verna svom vimbldonskom stilu. Za svečane večeri na ovom turniru i ranije je birala jednostavne haljine i bila na njima skoro pa nenašminkana.

PROČITAJTE JOŠ: CEO INSTAGRAM LAJKUJE! JELENA ĐOKOVIĆ PRVI PUT U PROVOKATIVNOM IZDANJU: pogledajte kako izgleda Novakova supruga u mini haljini (FOTO)

Jelena smatra da takav stil najviše pristaje sportskim manifestacijama.
NOVAK I JELENA ĐOKOVIĆ NA ŠAMPIONSKOJ VEČERI: haljina i odelo za medalju elegancije (FOTO)
LepaiSrecna Author: JUPA

Izvor: Blic