Nakon što je Megan Markl (36) sa princom Harijem (33) posetila Dablin, ceo svet komentariše da je nova engleska princeza u drugom stanju, piše Lepa & srećna.

PROČITAJTE JOŠ: MEGAN MARKL U CRNINI - SVI SU SE ŠOKIRALI KADA SU VIDELI ŠTA JE OBUKLA: ceo svet komentariše haljinu engleske princeze (FOTO)

Nakon jednog gesta engleske princeze, počele su da se šire glasine da je Megan Markl u drugom stanju. Iako su mnogi pomislili da je to lažna vest, Megan je jednim svojim gestom učinila da sumnje postanu još veće.

Naime, kada je u Dablinu trebala da nazdravi, Megan je u rukama držala čašu šampanjca, ali kada je trebala da popije gutljaj pića, samo je dotakla čašu usnama i nije okusila šampanjac.

Mnogi su počeli da komentarišu kako Megan izbegava alkohol zbog trudnoće, a još veće sumnja probudile su njene modne kombinacije koje je nosila prethodnih dana.

Kliknite OVDE da pročitate šta je otac Megan Markl izjavio o princezinoj trudnoći!

PageBreak

Megan je obukla crnu Dior haljinu, a kasnije se odlučila za još jednu crnu haljinu sa bratelama. I jedna i druga haljina nisu uske u predelu stomaka, a mnogi veruju da je Megan na ovaj način želela da sakrije mali trudnički stomak.

PROČITAJTE JOŠ: MEGAN MARKL U SEKSI IZDANJU, A U OVOME JE PRVI PUT VIDIMO: nećete verovati kakvu je haljinu obukla engleska princeza (FOTO)

Nedavno je čak i otac engleske princeze Tomas Markl izjavio da će popularni kraljevski par ove godine dobiti bebu.

Bez obzira da li je ovo istina, svakako će trudnoća Megan Markl biti vrlo radnosna vest za članove kraljevske porodice.

Izvor: Lepa & srećna