Članovi engleske kraljevskeporodice prisustvovali su proslavi stogodišnjice kraljevske vojne avijacije u Vestminsterskoj opatiji, ali ceo svet je iznenadilo modno izdanje MeganMarkl, piše Lepa & Srećna.

PROČITAJTE JOŠ: DA LI VAS JE RAZOČARALA? MEGAN MARKL SE POJAVILA U ATRAKTIVNOJ HALJINI I ZASENILA KEJT MIDLTON: pogledajte šta je engleska princeza obukla za krštenje princa Luisa (FOTO)

MeganMarkl (36) postala je prava ikona stila, ali sada kada je član kraljevske porodice sve više nas iznenađuje perfektntnim modnim kombinacijama. Nova engleska princeza pravo je modno osveženje u kraljevskoj porodici. Dok je Kejt Midlton verna konzervativnom i klasičnom stilu, Megan svakim pojavljivanjem otkriva novo modnopravilo.

Lepa princeza je za ovu priliku obukla crnu Dior haljinu sa čamac izrezom, dugim rukavima, dužinom do ispod kolena i donjim delom koji se lagano širi i čini da izgleda baš poput prave princeze. Megan je ovakav "čamac" izrez imala i na venčanici, a on čini da izgleda elegantno i atraktivno, pa ne čudi što se često odlučuje za haljine sa ovakvim izrezom.

PROČITAJTE JOŠ: SVAĐA NA INTERNETU - KOJA ENGLESKA PRINCEZA IMA LEPŠU HALJINU: Kejt Midlton i Megan Markl u belim haljinama, a žene širom sveta su poludele (FOTO)

Megan je na glavi imala i crni fascinator, crnu pismo torbicu, a kako bi napravila kontrast, obula je cipele u boji pudera. Mnoge je začudilo što se engleska princeza obukla u crno od glave do pete, jer KejtMidlton i kraljica Elizabeta nose ovu boju samo na tužnim događajima. Ali, izgleda da je Megan odlučila da prekrši modna pravila žena iz kraljevske porodice i unese male promene u pomalo dosadan i već viđen modni izbor.

Sudeći po komentarima na Internetu, Megan Markl ne pravi greške kada je u pitanju moda!

Kliknite OVDE da pogledate kako se obujkla Kejt Midlton i listate slike Megan Markl u divnoj crnoj haljini!

MEGAN MARKL U CRNINI - SVI SU SE ŠOKIRALI KADA SU VIDELI ŠTA JE OBUKLA: ceo svet komentariše haljinu engleske princeze (FOTO)
LepaiSrecna Author: TESC

Izvor: Lepa & Srećna

LepaiSrecna Megan Markl voli da se oblači potpuno drugačije od ostalih žena u kraljevskoj porodici, a izgleda da će zbog svoje modne smelosti postati omiljena princeza!