Pamela Anderson (51) pojavila se nedavno u Rusiji na Mundijalu kako bi bodrila svog dečka Adila Ramija, fudbalera koji igra u francuskoj reprezentaciji, piše Lepa & Srećna.

PROČITAJTE JOŠ: PAMELA ANDERSON (49) ŠOKIRALA NOVOM LEPOTOM: Golo lice iznad poznatih grudi pleni PRIRODNOM šminkom (FOTO)

Već mesecima su mediji pisali o njihovoj vezi, ali ovoga puta sve je iznenadio dijamantski prsten na Pamelinoj ruci. Pamela je pratila utakmicu Francuske i Belgije i navijala. Sedela je sa drugim ženAma i devojkama fudbalera, a blizu nje sedeo je i francuski predsednik Emanuel Makron.

Pamela i Adil žive već više od godinu dana zajedno u Francuskoj, a mnogi izvori tvrde da par ima zajedničke planove za budućnost, da joj je dijamantskiprsten poklonio fudbaler i da će se uskoro venčati

PROČITAJTE JOŠ: MESI ZARAĐUJE MILIJARDE, ALI U KUĆI KAO DA NEMA LUKSUZA: svi su se šokirali kada su na Instagramu videli kako izgleda kuća slavnog fudbalera (FOTO)

Pamela se pojavila u ležernoj varijanti, crnim pantalonama i crnom majicom sa dekolteom i uvila je krajeve svoje prepoznatljive plave kose.

Izvor: Lepa & Srećna