Ana Ivanović uvek je u formi, hrani se zdravo i redovno trenira, ali mnoge je iznenadila njena transformacija nakon porođaja, piše Lepa & srećna.

PROČITAJTE JOŠ: ANA IVANOVIĆ ODUŠEVILA ŽENE NA INSTAGRAMU: lepa Srpkinja otkrila savršen trik za šminkanje koji može da proba svaka žena (FOTO)

Dok se mnoge žene posle porođaja trude da izgube višak kilograma, čini nam se da je Ana to lako uspela, ali mnogi misle da je u mršavljenju malo preterala. 

Naime, sve je više komentara da bivša teniserka na najnovijim slikama izgleda premršavo, a da li je tu drastičnu odluku donela zbog novog posla?

Kliknite OVDE da pročitate koji je novi posao Ane Ivanović! 

PageBreak

Ana je završila sa karijerom teniserke, a nedavno je - kao mlada mama i bivša sportistkinja koja živi zdravim životom - postala deo tima u kompaniji koja se bavi promocijom zdrave hrane, odnosno voća i povrća.

PROČITAJTE JOŠ: EVO ŠTA DORUČKUJE BRAČNI PAR ANA IVANOVIĆ I BASTIJAN ŠVAJNŠTAJGER: srpska teniserka zapanjila Internet top formom posle porođaja (FOTO)

Ostaje da vidimo da li je Ana zbog novog posla počela samo da jede salate i  zbog toga oslabila. Jedno je sigurno, na slikama se vidi da srpska lepotica blista od sreće, a njeni obožavaoci jedva čekaju nove slike sa njenim sinom Lukom.

Izvor: Lepa & srećna