Svet se još uvek nije utišao posle kraljevskog venčanja princa Harija i Megan Markl koji su se 19. maja 2018. godine u opatiji Vindzor zakleli jedno drugom na večnu ljubav. Zbog ogromnog pritiska medija, činjenice da na venčanje nije stigao Meganin otac koji bi je dopratio do oltara i skandala vezanih uz njenu porodicu, princ Hari je svojoj  izabranici želeo da napravi i poseban poklon.

PROČITAJTE JOŠ: MEGAN MARKL NIKADA SE NEĆE ODREĆI OVIH STVARI, UPRKOS PRAVILIMA KRALJICE: nećete verovati šta engleska princeza radi svako veče pred spavanje (FOTO)

Prema običaju, mladenci pred venčanje međusobno daruju neku sitnicu koja će ih podsećati na najvažniji dan u njihovu životu, a princ Hari na svom poklonu nije štedeo.

Kao da to što je osvojila princa samo po sebi nije dovoljno, Megan je prema pisanju britanskog magazina Elle od svog, tada još uvek verenika, na poklon dobila skupocenu dijamantsku narukvicu čija se vrednost procenjuje na oko 20 hiljada evra.

Kliknite OVDE da pogledate kako izgleda narukvica koju je Hari poklonio Megan Markl!


PageBreak

Harijev poklon otkriven je na baštenskoj zabavi u Bukingemskoj palati povodom 70. rođendana njegovog oca, princa Čarlsa.

PROČITAJTE JOŠ: KAKO DA IMATE ZATEGNUTO LICE KAO MEGAN MARKL: engleska princeza u 36. godini nema nijednu boru, a nećete verovati koja je njena tajna (FOTO)

Osim dijamantnih minđuša u obliku ruže i venčanog i vereničkog prstena koji je lično dizajnirao princ Hari, vojvotkinja od Saseksa je na ruci nosila i skupocenu narukvicu s potpisom poznatog brenda nakita Kartije.

S obzirom na to da je bila reč o prvom službenom pojavljivanju kraljevskog para nakon venčanja, kao i prvi put da je Megan viđena sa narukvicom, javnost je brzo zaključila kako je reč o poklonu njenog voljenog princa.

Tekst: I. But

Izvor: Tportal.hr