Pevačica Aleksandra Prijović angažovala je Anu Antić, ćerku čuvenog fudbalskog selektora Radomira Antića, koja oblači i savetuje velika svetska imena poput Adrijane Lime i glumice Sijene Miler, kako bi joj pomogla u odabiru haljine za venčanje.

Kako Prijovićka ništa ne želi da prepusti slučaju, rešila je da nekoliko meseci unapred pripremi venčanicu, inspiraciju je pronašla u haljini koju je nosila Miranda Ker, manekenka i Viktorijin anđeo, i to čuvenog brenda „Dior”.

PROČITAJTE JOŠ: SVI DETALJI O VENČANJU FILIPA ŽIVOJINOVIĆA I ALEKSANDRE PRIJOVIĆ: evo kakva će biti venčanica, ko su kumovi i kako će izgledati svadba

Ona je zamislila da venčanica bude svedena, ali efektna, a kako je i njena buduća svekrva Lepa Brena nosila haljinu prestižnog dizajnera Kristijana Diora na svom venčanju, Prija je rešila da nastavi tradiciju.

- Aleksandra je htela da venčanica bude savršena. Iako su mnogi očekivali da će ona odabrati neku haljinu koja će biti atraktivna i ne previše tradicionalna, ona se odlučila da ipak bude što svedenija, ali efektna. Njoj se mnogo dopala haljina koju je na svom venčanju nosila Miranda Ker, a reč je o venčanici čuvenog brenda „Dior“. Takvu haljinu je na svom venčanju nosila i čuvena holivudska diva Grejs Keli, što je Aleksandri bila dodatna motivacija da i ona nađe takvu - kaže izvor blizak budućoj gospođi Živojinović i otkriva kako je došlo do Prijine saradnje sa ćerkom Radomira Antića.

Kliknite OVDE da vidite kakvu venčanica koju želi Aleksandra a koju je nosila manekenka Miranda Ker!


A post shared by EJ (@agnes1ee) on Nov 7, 2017 at 3:41am PST

PageBreak

- S obzirom na to da Ana sarađuje sa velikim brojem svetskih zvezda, Aleksandra je želela da baš nju angažuje kako bi joj pomogla. Ana je žena od stila i upravo zbog toga je svetske zvezde obožavaju. Aleksandra je zamislila da njena haljina za venčanje bude raskošna i kao iz bajke, pa je Ani sugerisala kako bi volela da izgleda kada se bude udala za Filipa, a ostale detalje je prepustila njoj. Naravno, nije isključiva po pitanju dizajnera, međutim, ipak su joj se dopale najviše haljine koje radi modni brend „Dior” - otkriva izvor.

PROČITAJTE JOŠ: JOVANA I ŽELJKO JOKSIMOVIĆ PROSLAVILI SINU 4. ROĐENDAN: pogledajte slike sa slavlja, a svi su oduševljeni modnim izborom lepe voditeljke (VIDEO + FOTO)

Venčanje Aleksandre Prijović i Filipa Živojinovića planirano je za kraj juna, a pre crkvenog venčanja u Beogradu, planirali su da jedno drugom izgovore sudbonosno „da“ na Maldivima. Glamurozna svadba biće održana u jednom beogradskom hotelu, a prisustvovaće joj 500 zvanica. Goste će zabavljati pevači „Granda“, kako pišu pojedini mediji.

Antićeva je pre nekoliko dana posetila butik tog poznatog brenda, zajedno sa Prijovićevom, gde su pazarile mini-haljinu iz limitirane kolekcije, koja je koštala oko 1.500 evra, dok su „Diorove“ sandale, koje je uparila sa haljinom, koštale 800 evra.

Očigledno je da Prija ne štedi kada je reč o odabiru garderobe, a u slučaju da se odluči za venčanicu čuvenog brenda, moraće da iskešira od 20.000 do 100.000 evra.

Tekst: Danijel Rakočević

Izvor: Alo