Aleksandra Prijović i Filip Živojinović zakazali su svadbu za jun 2018. godine i već su odabrali kumove - to će biti Aca Pejović i košarkaš Miloš Teodosić.

Pevač Aco Pejović otkrio je, gostujući kod Jovane i Srđana u Jutarnjem programu, da već iza sebe ima devet kumstova. 

PROČITAJTE JOŠ: ISKRENA ISPOVEST ALEKSANDRE PRIJOVIĆ: evo zašto je pevačica trpela grozne uvrede i poniženja (INTERVJU)

"Kako na estradi tako i u životu, znam da kumstva pucaju. Iza sebe imam devet kumstava i nijedno kumstvo nije puklo niti poljuljano. Veran sam do koske kao kum. Ona sad mene ima da sluša, jer će se venčati još pred Bogom i u crkvi", rekao je Pejović.

"Rekao mi je da ću morati da ga slušam", složila se Prijovićeva.

Aleksandra je otkrila kako teku planovi venčanje

"Zakazali smo prostor, bili smo i u crkvi, zakazali smo i tamo datum. Probala sam jednu, dve venčanice, samo da vidim kako mi stoje, još nisam našla onu pravu. Tražim venčanicu i u tome mi pomažu moja mama, Filipova mama Zorica, naravno konsultovaću se i sa Brenom i kumom", rekla je Prijovićeva.

PROČITAJTE JOŠ: INSTAGRAM JE U ŠOKU - LEPA BRENA PROMENILA BOJU KOSE: pogledajte kako pevačica izgleda sa novom frizurom (FOTO)

Biće to vesela svadba, jer će biti mnogo kolega, svi će se dohvati mikrofana i to će biti veselo. I zašto da i mlada ne zapeva. Biće više od 500 gostiju", dodao je Pejović, a Aleksandra je kroz osmeh potvrdila.

Otkrila je da traži pesmu i da ima veliku podršku verenika i da joj Filip bira pesme i da mu potpuno veruje.

Izvor: Kurir