Ana Ivanović je objavila fotografije na Instagramu gde je pokazala svoju zavidnu figuru posle porođaja ali tu je i slika sa doručka po kome smo mogli da procenimo da teniserka uživa u zdravoj ishrani!

PROČITAJTE JOŠ: LUKA I ANA IVANOVIĆ PRVI PUT U ŠETNJI: najlepša svetska teniserka sa sinom na ulicama Čikaga (FOTO)

Najnovija koju je objavila izazvala je različite reakcije u javnosti - od čuđenja do divljenja. Zapravo, i oni koji se čude, imaju tu reakciju jer im prosto deluje nemoguće da je povratila sjajnu liniju za samo dve nedelje.

Kliknite OVDE da vidite najnoviju Aninu sliku na kojoj izgleda fantastično!

A post shared by Ana Ivanovic (@anaivanovic) on Mar 28, 2018 at 9:21am PDT

PageBreak

PROČITAJTE JOŠ: ANA IVANOVIĆ ISPUNILA ŽELJU SVOJIM OBOŽAVAOCIMA: najzad je objavila i sliku koju su sve mame Srbije žele da vide

Ana se fotografisala u crvenom džemperu i bez trunke šminke.

"Mama, izgledaš sjajno!", "Prelepa", "Sjajan izgled, prelepa ženo", stoji u komentarima.

Kliknite OVDE da vidite zahvaljujući šta Ana i Bastijan vole da pojedu za doručak i zahvaljujući čemu Ana ima zavidnu figuru!

PageBreak

Ne treba da se čudimo!

Samo dan ranije, Ana Ivanović je objavila fotografiju sa doručka sa Bastijanom Švajnštajgerom. Na slici se vidi da lepa mama jede zelenu, vitaminsku salatu sa rotkvicama uz poširano jaje dok se Bastijan odlučio za jaje na oko. Ovakav doručak je izgleda "krivac" za Anin sjajan izgled. Puno proteina i vitamina! Ipak, tu su i klasične američke palačinke sa suvim grožđem pa možemo da zaključimo da Ana nije stalno opsednuta ishranom i fizičkim izgledom, nego zna da uživa i u hrani kao i majčinstvu!

A post shared by Ana Ivanovic (@anaivanovic) on Mar 30, 2018 at 9:23am PDT

Izvor: Blic