Venčanica buduće princeze Megan Markl koštaće čak 150.000 funti više od one koje je na svom venčanju nosila vojvotkinja Kejt Midlton, piše britanski Ekspres.

Megan Markl i princ Hari će u maju stupiti u bračne vode, a do sada su se u medijima pojavljivale mnogobrojne spekulacije o velikom danu.

Naravno, osim liste gostiju, muzičara i procedure, mnoge je zanimao modni izbor lepe glumice, odnosno izbor dizajnera i izgled njene venčanice.

PROČITAJTE JOŠ: PRVA DAMA FRANCUSKE PROMENILA FRIZURU, STIL OBLAČENJA I PODMLADILA SE: žene širom sveta oduševljene promenom izgleda Brižit Makron (FOTO)

Iako je kraljevska porodica sakrila te informacije od medija, upravo sada, dva meseca pre venčanja, u javnost je procurila cena luksuzne kreacije.

Navodno, venčanica je skoro dva puta više skuplja od one koju je nosila Kejt na svom venčanju, a podsetićemo da je reč o haljini koju potpisuje Aleksandar Mekvin.

Megan je baš kao i svaka druga mlada koja se sprema za jedan od najvažnijih dana u životu. Venčanica je veoma skupa, te je bilo potrebno udvostručiti budžet za nju, istakao je neimenovani izvor.

Prema pisanju Mejl onlajna i Holivud lajfa, cena njene venčanice će iznositi skoro 400.000 funti (skoro 556.000 dolara).

PROČITAJTE JOŠ: MEGAN MARKL PRVI PUT U JAVNOSTI SA KRALJICOM ELIZABETOM: pogledajte šta je nova princeza obukla i kako je oduševila svet (FOTO)

I dok su mnogi magazini, posebno modni, bezuspešno pokušavali da saznaju kako će izgledati njena venčanica, Megan je otkrila neke pojedinosti... "Klasično i jednostavno" je njen izbor.

"Lično volim haljine koje su suptilno romantične", istakla je.

Izvor: B92