Megan Markl i princ Hari upoznali su se u leto 2016. godine, a zašto se popularni "treći po redu" naslednik britanskog prestola tako brzo zaljubio pitanje je koje intrigira mnoge.

Princ je i sam rekao da je, čim je upoznao Megan, znao da je ona prava žena za njega. Njegovim prijateljima sve je postalo jasno kada ju je pozvao da mu se pridruži u Bocvani, kako bi kampovali pod zvezdama i krenuli put upoznavanja, piše Glossy.

Nije teško primetiti da se i te kako brzo zaljubio u lepu glumicu. Divno izgleda, inteligentna, zalaže se za mnoge stvari za koje se zalaže i on. Nežnu vezu ispunjenu sitnim znacima pažnje negovali su isprva u tajnosti, a kada se pročulo - već su imali snažno tlo pod nogama, te ih medijska pažnja nije omela da relativno brzo dođu do veridbe i nastave da planiraju zajedničku budućnost.

PROČITAJTE JOŠ: OVO NIKAKO NIJE SMELA DA URADI! KRALJICA ĆE POLUDETI: pogledajte kako je Megan Markl prekršila važno pravilo kraljevske porodice (FOTO)

Princ Hari je, kažu, po prirodi jednostavan čovek koji ume da vodi računa o nekome, baš kao što je bila i njegova majka, nikada prežaljena pokojna princeza Dajana. S druge strane, Megan takođe dolazi iz porodice u kojoj obe roditeljske figure nisu bile "stalna pojava". Iz toga razloga, smatra se da su podignuti tako da savršeno odgovaraju jedno drugom. Naime, jedan od glavnih razloga za uspeh njihove ljubavi upravo je tuga. Tuga za porodicom, neophodnom celiom, podrškom koja dolazi iz kuće. 

Roditelji Megan Markl razveli su se kada je njoj bilo tek šest godina.

"Bili smo bliski. Tata bi me posetio nedeljom, večerali bi pred televizorom..." govorila je Megan za Veniti fer.

Ipak, nije sve bilo sasvim u redu.

Kliknite OVDE da pročitate tužnu priču iz detinjstva princa Harija! 


PageBreak

Bilo je, međutim, i izuzetno teških perioda za malu devojčicu. Bila je i u situacijama kada je morala da izabere stranu na koju će da stane. Bilo je i trenutaka kada su preko nje i razgovarali. A ona se uvek trudila da radi stvari tako da svi budu srećni", reči su prijatelja iz detinjstva, Ninaki Pridi.

Hari je razvod roditelja doživeo sa par godina više nego Megan, što svakako ne znači da ga je "sreća poslužila".

PROČITAJTE JOŠ: MEGAN MARKL PRVI PUT U JAVNOSTI SA KRALJICOM ELIZABETOM: pogledajte šta je nova princeza obukla i kako je oduševila svet (FOTO)

"Bilo je trenutaka kada nas dvojica nismo dovoljno viđali ni mamu ni tatu, bilo je mnogo putovanja. Znam da nismo jedini kojima se to dogodilo. Svakako, to je jako čudan način odrastanja."

Dajanin batler izjavio je za medije kako je dečacima teško padalo da gledaju kako se brak njihovih roditelja raspada. Kad bi se Dajana, uznemirena, povukla, dečaci bi joj ispod vrata gurnuli ceduljicu sa porukom "Biće sve dobro."

"Obasipala ih je ljubavlju i u tim danima uvek bi spavali u njenim odajama, a ne u dečijoj sobi", izjavio je nekadašnji batler princeze, Pol Barel.

Megan i Hari planiraju da provedu čitav život zajedno, a porodica će svakako biti prioritet. Dva slomljena srca su se našla i teško da će bilo šta stati između njih.

Izvor: Glossy