Ceo svet je nestrpljivo čekao susret nove engleske princeze Megan Markl i kraljice Elizabete u javnosti, a evo šta je buduća supruga princa Harija obukla i kako se snašla u ulozi princeze, piše Lepa & srećna.

Brojni članovi kraljevske porodice prisustvovali su svečanosti u čast Dana Komonvelta, a najviše pažnje je privukla verenica princa Harija i glumica Megan Markl (36).

PROČITAJTE JOŠ: OVO NIKAKO NIJE SMELA DA URADI! KRALJICA ĆE POLUDETI: pogledajte kako je Megan Markl prekršila važno pravilo kraljevske porodice (FOTO)

Megan je na svečanost stigla sa verenikom Harijem i potrudila se da za ovu priliku izgleda naročito elegantno i doterano. Buduća princeza obukla je beli kaput, a na glavu stavila simpatičan beli šešir u formi francuske berete. Elegantne cipele i pismo tašna bili su u teget nijansi. Na krajevima kose Megan je imala blage lokne, a neutralna šminka i savršen ten učinili su da izgleda fantastično.

PROČITAJTE JOŠ: MEGAN MARKL PROSLAVILA DEVOJAČKO VEČE, A SVET JE ŠOKIRAN: svi se pitaju zašto se Kejt Midlton nije pojavila na slavlju (FOTO)

Ovo je prvi put da kraljica Elizabeta i sve popularnija Megan prisustvuju zajedno nekoj svečanosti, pa su svi bili izuzetno radoznali da vide kako će izgledati. Kraljica se odlučila za klasičan bordo kostim, uz šešir u istoj boji, ukrašen cvećem.

Kejt je, kao i uvek, izgledala elegantno, a za ovu priliku je izabrala tamnoplavu mantil-haljinu uz šešir u istoj boji, elegantne salonke s visokim štiklama i malu pismo-tašnu. 

Mnogi su komentarisali kako se Megan savršeno snašla u ulozi princeze, dok neki smatraju da je ona samo bleda kopija Kejt Midlton. Šta god zaključili, nema sumnje da je Megan izgledala elegantno, pristojno i moderno.

Sve slike Kejt Midlton i Megan Markl na svečanosti pogledajte OVDE!

MEGAN MARKL PRVI PUT U JAVNOSTI SA KRALJICOM ELIZABETOM: pogledajte šta je nova princeza obukla i kako je oduševila svet (FOTO)
LepaiSrecna 

Izvor: Lepa & srećna 

LepaiSrecna Ovo nismo očekivali - pogledajte kako se Megan Markl obukla i sredila za susret sa kraljicom Elizabetom!