Marina Tucaković, slavna autorka najvećih domaćih hitova, otkrila je da boluje od opake bolesti i započela je bitku za život. Kako bi stala na kraj raznim spekulacijama, odlučila je da se oglasi na društvenim mrežama.

Naime, jedna od najpoznatijih tekstopisaca na Balkanu prolazi tešku bitku, ali hrabrost je ni u jednom trenutku nije izdala. Njene kolege i prijatelji su neprestano uz nju, što je, kako kaže čini jačom.

Kako ne bi dolazilo do pogrešnih informacija o njenom zdravlju, Marina je odlučila da se oglasi i pošalje poruku svim drugarima i predstavnicima medija.

PROČITAJTE JOŠ: MARINA TUCAKOVIĆ OPERISANA: velika dama srpske muzike hrabro se bori protiv opake bolesti

"Dragi moji,

Mogu da kažem da slušam savete lekara sa onkologije, koji su izuzetno stručni i plemeniti i koji se bore zajedno sa pacijentima.

Sad sam kod kuće, jer rezultati još nisu gotovi. Lečenje tek sledi.

Mogu da kažem, da ako šta ima dobro u ovome, to je što sam vratila veru u ljudsku dobrotu i blagonaklonost, a toga nikad nije previše.

Uverena sam da mi kolege nisu samo kolege, već i prijatelji!

Da postoje divni mladi ljudi kojima sam bila okružena, mislim na medicinsko osoblje instituta za onkologiju koje mi je dalo veru da nije sve otišlo dođavola na ovom svetu!

O svojoj porodici mogu da kažem da sam od njih i očekivala da budu na visini zadatka i da me nisu izneverili", napisala je Marina.

Ona je zatim još jednom pokalazala svoju hrabrost i otkrila kako se i bori i oseća.

PROČITAJTE JOŠ: MILOŠ BIKOVIĆ PRVI PUT OTKRIO TAJNU IZ PRIVATNOG ŽIVOTA: evo šta je srpski glumac izgubio i o čemu ne želi da razmišlja (FOTO)

"I tako dragi moji, idemo dalje pa dokle stignemo...

Ne shvatam ovo tragično. Verujte, strašno je kad se to događa drugima, kad se vama to desi nekako to prihvatite i pustite da vas nagon za životom tera napred, to mogu da vam potvrde sve one moje saputnice tamo koje bolest nije promašila a ni pokolebala, nego su i dalje pozitivne. Ljubim vas", zaključila je Marina.

Izvor: Kurir