Pop zvezda Nataša Bekvalacporodila se 28. februara 2018. godine u jednoj privatnoj klinici u Novom Beogradu. Beba je teška 3.280 grama i dugačka 51 cm. Ocenjena je ocenom 10.

Nataša se porodila carskim rezom i to dan ranije - iako je porođaj bio zakazan za četvrtak, prvi mart, lekar je procenio da je danas vreme da Katja dođe na svet.

Natašin suprug Luka Lazukić sve vreme je bio uz svoju dragu. Držao ju je za ruku i hrabrio tokom zahvata.

PROČITAJTE JOŠ: KEJT MIDLTON OTKRILA PORODIČNU TAJNU PRED POROĐAJ: evo zašto su svi zabrinuti za princa Vilijama

Nataša se tokom trudnoće potpuno povukla iz javnosti, a prošle nedelje je gde je otkrila da će se beba zvati Katja i da su istiniti navodi da će posle porođaja napustiti Beograd i živeti u kući u Čeneju u blizini Novog Sada. Velelepni dom koji je Natašin suprug proteklih meseci opremao u potpunosti je spreman za bebu, Natašu, Luku i jedanaestogodišnju Hanu.

PROČITAJTE JOŠ: AMAL ĆUTI, ALI DŽORDŽ KLUNI OTKRIVA TAJNU POSLE ROĐENJA BLIZANACA: porodica Kluni objavila vest koja je oduševila ceo svet (FOTO)

Porodica Bekvalac je spremna da proslavi i rođenje novog člana, ali se neće opredeliti za restoran ili neko mesto u Beogradu. Na iznenađenje mnogih, odlučili su da to bude na njihovom salašu.

"Proslava rođenja biće upriličena u Čeneju, u njenom novom domu, gde će se okupiti njeni najbliži. Ona će izaći iz bolnice tek krajem sledeće nedelje", dodaje izvor.

Bekvalčeva i Lazukić venčali su se prošle godine na Ibici, na njen rođendan, 25. septembra.

Izvor: Kurir