Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vesti

OVO NIKO U SRBIJI NIJE OČEKIVAO: evo ko će još učestvovati u jutarnjem programu sa Jovanom i Srđanom (FOTO)

Autor Teodora Andric
Autor Teodora Andric

Svi su iznenađeni zbog novog člana jutarnjeg programa koji vode Jovana Joksimović i Srđan Predojević, a evo šta su popularni voditelji otkrili o novoj emisiji!

Izvor: Foto: Nemanja Pančić

Jovana Joksimović i Srđan Predojević će u studiju čuvati i trenirati štene labradora narednih 20 meseci. Kako je poznato da ova rasa pomaže u lečenju dece obolele od dečje paralize, kao i da pomaže hendikepiranim osobama, oni će treniranog psa pokloniti nekome kome je najpotrebniji.

Priču o psu su nam potvrdili i Jovana i Srđan, koji su juče imali generalnu probu emisije “Jutro sa Jovanom i Srđanom”, koja će startovati u ponedeljak na TV “Prva”. Tokom probe, za ovim voditeljskim parom je sve vreme trčkarao labrador, a Srđan nam objašnjava kakvu će pomoć oni imati od psa kojem su dali ime Prva.

PROČITAJTE JOŠ: JOVANA JOKSIMOVIĆ IMA PROBLEM KOJI NI ŽELJKO NE MOŽE DA REŠI: evo šta poznata TV voditeljka traži od buduće dadilje

- Znate da životinje mogu da procene karaktere ljudi, čak i da nam pokažu karakter osobe za koju smo mislili da je drugačija. Prva će se kretati u studiju i ovo će biti njen životni prostor. Ako pas bude režao na nekog sagovornika, isto tako ćemo se i mi ophoditi prema njemu. Pas ume da oseti čoveka koji je dobar, ali i onog koji nije takav. Ona će nam davati upute kako da se ponašamo prema sagovorniku. Kada smo pričali o tome da dovedemo psa u emisiju, smejali smo se činjenici da ćemo imati priliku da vidimo karaktere gostiju koji budu dolazili. Kako će se Prva šetati po studiju, možda će u toku jednog ozbiljnog političkog intervjua doći i nešto uraditi. Biće interesantno i videti kako se gosti ponašaju u takvim situacijama - kaže Srđan Predojević, dok se Jovana osvrće na humanu stranu priče u vezi sa psom.

- Videćete u prvoj emisiji šta predstavlja štene labradora. Ideja je da nekome pomognemo. Smislili smo da uzmemo psa kojeg ćemo držati kao našeg člana posade, a taj pas će u desetom mesecu početi sa treninzima i posle dvadeset meseci, kako kažu stručnjaci, psa ćemo dati nekome kome je to potrebno - objasnila je Joksimovićeva.

Kako se u poslednje vreme često spekuliše da televizijski programi nisu kvalitetni, interesovalo nas je šta će učiniti da njihov format bude dobro ocenjen.

- Mišljenja sam da u ovoj državi jutarnji program ne postoji. Bar ne onako kako se to nekada radilo u našoj zemlji. Mislim da smo u nedostatku finansija mi kao gledaoci, a prvenstveno govorim kao gledalac jer sam poslednjih godinu dana zbog srećnih okolnosti to bila, izgubili formu kako treba da izgleda nešto čime bi trebalo da se započne dan. Baš iz tog razloga ovo jeste veliki izazov, da napravite jedan jutarnji program koji je kvalitetan. To možete ako imate ideje i finansije, a mi to ovog puta imamo i izgledaće tačno kako treba. Ako vam se ne sviđa, ovog puta možete stvarno nas da krivite - iskrena je Jovana, na čiju se konstataciju nadovezao Srđan.

Kliknite OVDE da pročitate zašto su Jovana i Srđan promenili televiziju!

Najbolje iz rubrike

Inicijalizacija u toku...