Aksesoari su obavezni deo svakog dobrog stajlinga, a pojedini su i neophodni, jer osim što su efektni modni dodaci, oni su i funkcionalni i praktični. Orman svake dame trebalo bi da sadrži dobru torbu, prostran kožni novčanik, kao i kišobran, koji je kvalitetan i dugotrajan.

Torba Diana&Co je idealna za večernje izlaske, ali i za kombinovanje uz poslovni stajling! Torba je sa širokim ručkama, vrlo kvalitetna, modernog dizajna i veoma efektna. Dostupna je u zlatnoj i crnoj boji, njena cena je 3490 rsd, OVDE je odmah možete poručiti, ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 radnim danima. 

Ženska torba Tommasini, koja je mešavina eko-kože i velura, je veoma prostrana, funkcionalna, i u nju možete staviti sve što vam je potrebno! Ovaj elegantni model se odlučno uklapa i u casual varijante, dostupna je u bordo, crnoj, sivoj, braon i teget boji, OVDE je odmah možete poručiti po ceni od 4490 rsd, ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 radnim danima. 

Neka vaše putovanje obeleži dobra i kvalitetna putna torba! Putna torba LAK je od eko kože. Kroko lak u crnoj, ili braon boji, daće posebnu notu elegancije. Torba je sa teleskopskom ručkom i dva točkića. Cena torbe je 3840 rsd, OVDE je možete odmah poručiti, ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 radnim danima. 

Dobar i dugotrajan novčanik je neophodan! Ukoliko cenite kvalitet, volite dobar dizajn i pratite modne trendove, ženski kožni novčanik Falco je pravi izbor za vas! Crvene je boje, prostran, funkcionalan i elegantan. Njegova cena je 4990 rsd, OVDE ga možete odmah poručiti, ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 radnim danima.

Kožni ženski novčanik Falco, domaće proizvodnje, odličan je izbor kada je kvalitet i dizajn u pitanju. Ovaj model je dostupan u crnoj, crvenoj i teget varijanti, njegova cena je 4990 rsd, OVDE ga možete naručiti, ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 radnim danima. 

Kišobran koji je dugovečan je svima potreban! Neka i vaš kišobran bude, trendi i efektan. Kišobran Susino ima odličan dezen - sa neprevaziđenim tufnicama i karnerima. Automatski se otvara i zatvara i dostupan je u nekoliko boja. OVDEga amožete naručiti, po ceni od 1490 rsd, ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 radnim danima. 

Želite potpuno drugačiji kišobran? Ovaj kišobran osim sjajnog dezena, menja boje! Pre kiše on je u crno - beloj boji, a nakon kiše on postaje šaren! Takođe se automatski otvara i zatvara, njegova cena je 1990 rsd, OVDE ga možete poručiti, ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 radnim danima. 

Još sjajnih stvari, po pristupačnim cenama, možete OVDE pronaći.