Počelo je VELIKO NOVOGODIŠNJE SNIŽENJE! Iskoristite ga i kupite ove interesantne proizvode potrebne svakoj kući, a koje ne možete baš često da nađete po ovako fenomenalnoj ceni! Pogledajte šta je u ponudi:

Tajmer za jaja

Ono što će vam pomoći da pripremite savršeno skuvano jaje po ukusu svih ukućana jeste ova ultrainteresantna i vrlo korisna stvarčica koja absorbuje toplotu i na osnovu toga menja boju. Kada se tajmer zagreje, crvena podloga menja boju do jedne od tri crte koje su naznačene na tajmeru i koje označavaju tvrdoću jajeta: meko, srednje ili tvrdo kuvano. A danas ga OVDE ili pozivom na broj 011/6 888 999 možete poručiti za samo 690 din!

Hvatač dlaka

Ako vam je slivnik stalno zapušen posle pranja kose, ovo je mnogo bolje rešenje od vadjenja dlaka rukama i udisanja raznoraznih hemikalija kako biste otpušili odvod. Sve što je potrebno jeste da stavite lanac hvatača dlaka u slivnik, a da gornji plastični deo ostane na vrhu. Kada dođe vreme da ih uklonite, dovoljno je da izvučete lanac i odložite u smeće sve što se nataložilo. Danas hvatač dlaka (u pakovanju ima 2 komada) OVDE ili pozivom na broj 011/6 888 999 možete kupiti po SNIŽENOJ ceni od 690 din. i olakšati sebi čišćenje kade, sudopere, lavaboa.

Navlaka za kauč

Coat prekrivač obožavaju svi koji imaju psa ili mačku koja se mnogo linja, ali i malu decu koja su sklona prosipanju hrane i pića po nameštaju! Ovaj prekrivač se ne kliza sa površine na koju ga postavite i čuva dvosed savršeno čistim! Ne propušta fleke, lako se skida i pere se u mašini. Samo skinete, operete i ponovo je sve čisto, a vaš dvosed sačuvan! Plus što lepo izgleda i ima dva lica – 1 braon i 1 mlečno belo. Danas ovaj genijalni prekrivač možete poručiti OVDE ili na broj 011/6 888 999 i to AKCIJSKOJ ceni od SAMO 1890 din!

Prenosiva prostirka za peglanje

Fenomenalna IRON EXPRESS prenosiva prostirka za peglanje vam omogućava da na brz i efikasan način sa ispeglate omiljenu bluzu, košulju ili haljinu gde god da se nalazite. Lakše, brže, bez klizanja po podlozi. Ne treba vam daska, ona je menja! A u vašem koferu zauzima minimalno prostora! A OVDEili pozivom na broj 011/6 888 999 je danas možete kupiti za samo 1.290 dinara i uz nju dobiti GRATIS mobilni ventilator!

POŽURITE, JER AKCIJA TRAJE DO 23.11.2017!!!