Vreme je novogodišnjeg darivanja! U susret praznicima, imamo sjajne predloge za vas, kako da obradujete muškarce, poklonima koji će im se sigurno svideti. Oni su zaljubljenici u tehniku, i u nove stvarčice, pa pogledajte fenomenalne predloge, koji će im olakšati mnoge muke, zabaviti ih, bez obzira na godine, a koje su ujedno spoj kvaliteta, pristupačne cene i poslednjeg trenda.

3D virtuelne naočare su zaludele svet! Ove 3D virtuelne naočare VR BOX 2.0 omogućavaju gledanje 3D filmova, 3D aplikacija, igranje 3D igrica. Položaj sočiva se može podešavati pojedinačno i po horizontali i po dubini. Na taj nacin 3D virtualne naočare oblikujete prema velicini lica i razmaku izmedju očiju. Kompatibilne su za sve smart tj. pametne telefone ( android, windows, ios ). Njihova cena je samo 1199 rsd, OVDE ih možete odmah poručiti, ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 radnim danima. 

Još jedne sjajne naočare! Naočare za vožnju HD Vision Wrap Arounds su fenomenalne HD naočare, koje su jako lepo dizajnirane i vrlo su moderne. One poboljšavaju boju, jasnoću i optičku definiciju, tako da možete bolje da vidite tokom vožnje. Ono što je posebna pogodnost je to što se mogu nositi preko naočara sa dioptrijom. Posebno smanjuju naprezanje očiju od odsjaja farova, uličnog svetla i svetla semafora. Karakteristike naočara: lepo dizajnirane i moderne; mogu se nositi preko naočara sa dioptrijom; pogodne i za muškarce i za žene. Cena je samo 1049 rsd, OVDE ih odmah poručite, ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 radnim danima. 

Jedno sjajno rešenje za auto, kamion, ili autobus - Bluetooth handsfree spikerfon za telefon! Rešite se držanja telefona na ramenu i ispadanja istog na pod u krilo i sl. Ne dozvolite da Vam naplate kaznu zbog pričanja na telefonu u kolima! Rešite to ovim Bluetooth (bežičnim) spikerfonom koji možete koristiti bilo gde. Povezivanje:

Uključite spikerfon , uključite bluetooth na Vašem telefonu i/ili tabletu. Zatim odaberite spikerfon uređaj i povežite ih. Kada Vam zazvoni telefon , istovremeno zvoni i spikerfon gde se javite na dugme spikerfona i pričate. Kada hoćete da završite razgovor pritisnite dugme za prekid razgovora na spikerfonu. OVDE ga odmah poručite, ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 radnim danima, po ceni od 1599 rsd.

Bežična MINI TASTATURA sa funkcijom miša i POZADINSKIM OSVETLJENJEM –  je nešto potpuno novo! Baterija tastature se puni tako što se u tastaturu prikači bilo koji punjač za smart telefone (uz tastaturu se dobija kabl za punjenje). Jedna tastatura poseduje sve tri boje koje se menjaju pritiskom na tastere FN i F2. Namenjena je za sve smart televizore, kompjutere, lap topove (dobro dođe kada se lap top priključi na projektor), takođe radi na sony playstation-u, Xbox-u. Domet je 10-15 metara. Dimenzije su oko 150 x 100 x 16mm. OVDE možete poručiti bežičnu tastaturu, po ceni od 1999 rsd, ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 radnim danima. 

Rešite se problema držanja laptop računara! Sto za laptop (e-table) sa dva kulera je sve što vam je potrebno. Jednostavan i praktičan rasklopivi sto za laptop ima dupli ventilator (dva kulera) za hladjenje – povezan preko USB, USB kabl, podesivu visinu, podesiv ugao laptopa, držač za šolju, podlogu za miš, ultra je tanak 3,6cm i lagan 1.59kg. Njegova cena je sada samo 2399 rsd, OVDE ga možete odmah kupiti, ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 radnim danima.

Još sjajnih proizvoda, po pristupačnim cenama, možete OVDE pogledati.

* Akcijske cene traju, dok traju zalihe.