Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

NOVOGODIŠNJE ODLUKE: Prestanite da pušite od 1. januara!

  Izvor: Foto: PROMO

Toliko je planova koje svake godine pravimo pred novogodišnje praznike, a retko koji od njih realizujemo. Ponestane nam volje, energije, šta li. Ali ako ste odlučili da prestanete da pušite, postoji nešto što zaista može da vam pomogne, a nisu nikakve „hemikalije“ – pogledajte OVDE o čemu se radi.

Konačno postoji nešto zahvaljujući čijim rezultatima više nećete morati da se mučite i preživljavate nesnosne krize – magneti za odvikavanje od pušenja Quit Smoke! Brojni muškarci i žene koji su godinama pušili na desetine cigareta dnevno su sa ovim magnetima ostavili pušenje BEZ PROBLEMA, BEZ KRIZA, nisu oštetili svoje zdravlje i NISU SE UGOJILI. Oni su potpuno bezbedni za nošenje, a danas se OVDEili pozivom na broj 011/6 888 999 mogu kupiti po NOVOGODIŠNJOJ CENI za samo 990 rsd!

Software:Adobe Photoshop CC 2015 (Windows) Created: 2017:09:12 14:55:33
Izvor:

Kako Quit Smoke magneti „rade“? Aurikuloterapijom se mogu stimulisati određene tačke na uhu i tako izazvati oslobađanje endorfina, a endorfini se takođe oslobađaju i prilikom udisanja nikotina. Tako proizvodnja tih endorfina postaje zamena za nikotin i postepeno se gubi potreba za cigaretama.

Ovi moćni magnetići su skoro neprimetni i u početku je sasvim dovoljno nositi ih 2h dnevno, a zatim postepeno povećavati vreme nošenja.

PAŽNJA: Magnete ne smeju koristiti osobe sa ugrađenim pejsmejkerom, defibrilatorima, insulinskim pumpama ili drugim elektronskim medicinskim uređajima. Držite magnete dalje od kompjuterskih diskova, audio/video traka i kreditnih kartica.

Poručite već sada Quit Smoke magnete protiv pušenja po specijalnoj novogodišnjoj ceni OVDE ili pozivom na broj 011/6 888 999.

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije