Kristijano Ronaldo je 23. oktobra 2017. godine prisustvovao dodeli FIFA nagrada u Londonu, a evo zašto je njegova pojava oduševila ceo svet, piše Lepa & srećna.

PROČITAJTE JOŠ: KRISTIJANO RONALDO OBJAVIO EMOTIVNU PORUKU ZA POKOJNOG OCA: evo kako je fudbaler sa decom rasplakao Instagram (FOTO)

Dodela FIFA nagrada je možda jedini događaj koji se odnosi na fudbal, a koji može da zainteresuje svaku ženu. Svaka dama radoznalo gleda kako su se obukle devojke i supruge svetski poznatih fudbalera i kome će vredni momci posvetiti nagradu.

Iako je osvojio dve nagrade, Kristijano Ronaldo nije samo zbog toga bio zvezda večeri. Mnoge je oduševilo njegovo elegantno odelo, kao i prijateljsko pozdravljanje sa velikim rivalima. Međutim, ono što je najviše izazvalo emocija jeste trenutak kada se Ronaldo zahvalio porodici i verenici i otkrio da bi svaka nagrada i titula bez njih bila nemoguća, a morate priznati da retko koji muškarac to javno toliko ističe.

Sliku Ronalda sa porodicom pogledajte OVDE!

NAJBOLJI NA SVETU: 1 stvar koju svi muškarci treba da nauče od Kristijana Ronalda na dodeli FIFA nagrada
LepaiSrecna 

PageBreak

Ronaldo je na Instagramu objavio fotografiju sa porodicom, a na slici su dve najvažnije žene u njegovom životu, majka i trudna verenica Heorhina Rodrigez, kao i njegov stariji sin.

Iako je Ronaldo bio zvezda večeri, mnogi su komentarisali izgled njegove verenice koja je za ovu priliku obukla malo širu haljinu kako trudnički stomak ne bi bio u prvom planu. 

Heorhina i Ronaldo Junior su celo veče bodrili fudbalera, a on je kasnije celu porodicu izveo u restoran na večeru.

Izvor: Lepa & srećna