Turski glumac Mesut Akusta (53), zli Kendal-aga iz serije "Crna ruža", u junu će prvi put postati tata, i to jedne devojčice, piše Lepa & srećna.

"Uzbuđen sam," otkrio je glumac u jednom intervjuu. "Polako se pripremamo, već kupujemo slatku majušnu odeću za nju. A svi mi govore da je sasvim poseban osećaj imati ćerku," kaže i sam iznenađen pre svega činjenicom da se oženio. 

PROČITAJTE JOŠ: Emotivan kraj snimanja turske serije "Paramparčad": kakvu tajnu krije raskošan dom porodice Gurpinar (FOTO)

"Nisam ja bio čovek za ženidbu. Od mene se pre očekivalo da se pri brzini od 200 kilometara zabijem u neki zid. A onda sam upoznao Šafak. Dogodila mi se ljubav i sve se promenilo."

Upoznali su se, kaže, na Velikom ostrvu nadomak Istanbula:

"Šafak tamo ima hotel, a ja sam otišao na nekoliko dana da se odmorim. Slučajno smo sreli, posebna atmosfera i ostalo učinili su da se brzo zaljubimo jedno u drugo.

PROČITAJTE JOŠ: Šarmantan Kemal iz serije "Porodica moga oca" otkrio porodični kutak: zavirite u divnu kuću i bogatu baštu turskog glumca (FOTO)

Pred Šafakinim toplim pogledom Mesut je sasvim zaboravio da se plaši braka i gubitka slobode. Venčali su se u junu 2016, a u januaru objavili, kako sami kažu, da im se dogodilo čudo i da će postati roditelji."


Објава коју дели Mesut Akusta (@mesutakusta) дана 24. Феб 2017. у 11:20 PST

KAKVU NESREĆU JE PREŽIVEO KENDAL AGA? OTKRIJTE NA SLEDEĆOJ STRANI!

PageBreak

"Brak unosi red u život i čuva zdravlje,"  objašnjava glumac koji nikad ranije nije imao bračno iskustvo, ali je već dvaput samim čudom ostao živ. Naime 2011. godine doživeo je tešku saobraćajnu nesreću kad je izgubio kontrolu nad vozilom i udario u ogradu.

PROČITAJTE JOŠ: NIHAN IZ SERIJE BESKRAJNA LJUBAV PLATILA KUĆU MILION EVRA: zavirite u raskošan dom i čaroban vrt turske glumice (FOTO)

"U sudaru sam slomio Adamovu jabučicu i povredio lice. Operacija je trajala punih šest sati i lice mi je sada sasvim drukčije. A kad sam imao 14 godina, doživeo sam izliv krvi u mozgu. No, hvala bogu, živ sam i još mogu da radim," zahvalan je Mesut koji se nije dugo odmarao nakon završetka "Crne ruže". Ovih dana se, naime, priključio seriji "Do smrti" u kojoj glavne uloge tumače Fahrije Evdžen i Engin Akjurek.

PROČITAJTE JOŠ: OVO JE KUĆA PRINCEZE AJBIGE IZ SERIJE SULEJMAN VELIČANSTVENI: nećete verovati kakvo ljubavno gnezdo je stvorila turska glumica (FOTO)

Nema odmora kad se porodica povećava, objašnjava glumac.

Tekst: M. R.

Izvor: Lepa & srećna