Markantni turski glumac Bulent Inal, koga upravo gledamo kao Kemala u seriji "Porodica moga oca", svojevremeno je bio veliki zavodnik. Zbog njega su, kažu, njegove bivše devojke, poznate lepotice Beren Sat i Tuba Bujukustun već desetak godina u veoma hladnim odnosima, piše Lepa & srećna.

PROČITAJTE JOŠ: Emotivan kraj snimanja turske serije "Paramparčad": kakvu tajnu krije raskošan dom porodice Gurpinar (FOTO)

Ruku na srce, žene i danas uzdišu za njim, ali on se posvetio samo jednoj – Melis Tujsuz, koju je takođe upoznao na setu: dok je on bio ispred kamere, Melis je bila zadužena za kostime. 

"Melis je lek za moju dušu!", kaže Bulent o 12 godina mlađoj, nežnoj plavokoj devojci s kojom se venčao u julu 2011. a  godinu kasnije dobio sina Činara.


Објава коју дели bulentinal (@bulentinal) дана 15. Окт 2013. у 1:38 PDT

Uveren u tačnost poslovice da je mir u kući najveće bogatstvo, šarmantni brka dodaje: 

"Melis je uvek nasmejana, pozitivna i srećna osoba. Jedina koja me je mogla učiniti boljim. Ona mene stvarno voli, i ja stvarno volim nju. Čini mi se da je naša ljubav još veća otkako smo u braku."

KAKO IZGLEDA KUĆA MARKANTNOG KEMALA POGLEDAJTE NA SLEDEĆOJ STRANI!

PageBreak

Kruna njihove ljubavi jeste danas petogodišnji Činar, živahni dečačić koji veoma liči na tatu. A trenutak kad je saznao da će postati otac Bulent nikada ne može zaboraviti: 

PROČITAJTE JOŠ: Ko je osvojio srce Tarika iz serije Beskrajna ljubav: evo zbog koga turski glumac želi kuću sa prostranim vrtom (FOTO)

"Melis me pozvala dok sam bio na snimanju i rekla da ima poklon za mene.  Povremeno je znala da me iznenadi nekom sitnicom, pa sam mislio da je o tome reč. No, sačekala me je kutija u kojoj su bile patikice za bebu i knjiga o očinstvu. Bio je to divan trenutak. I, znate, nisam mogao da se uzdržim, rasplakao sam se," ispričao je glumac poznatoj turskoj novinarki Ajše Arman. "Sada je naša porodica kompletna, a ja se osećam sasvim spremnim da svom sinu budem dobar otac."


Објава коју дели bulentinal (@bulentinal) дана 2. Мај 2014. у 1:59 PDT

Rođen 1973. u ruralnoj Šanliurfi, Bulent je želeo da i svom sinčiću  obezbedi  što prisniji dodir sa prirodom, pa je porodični dom podigao u oblasti Tarabija na evropskoj strani, koja gleda na Crno more.  

Објава коју дели Melis İnal (@melissinal) дана 15. Феб 2017. у 10:58 PST

"Zbog vetrova sa severa, ovde je leti daleko svežije nego u drugim delovima Istanbula", objašnjava glumac razloge koji su odlučili o izboru. "Ja sam imao divno detinjstvo, sjajno smo se zabavljali po livadama i sokacima i zaista bih voleo da i moj sin nešto slično doživi".  


Објава коју дели Melis İnal (@melissinal) дана 31. Јул 2014. у 12:04 PDT

KAKO IZGLEDA BAŠTA MARKANTNOG TURSKOG GČUMCA POGLEDAJTE NA SLEDEĆOJ STRANI!

PageBreak

Ipak, Činar neće imati tu slobodu, ali tata mu je omogućio da uživa u mnogim stvarima koji su njegovim vršnjacima iz centralne gradske zone nedostupne. Njihov dom opremljen u rustičnom maniru, u svemu je prilagođen sinčiću i njegovim potrebama, te više liči na seosku kuću nego na vilu glumačke zvezde.

PROČITAJTE JOŠ: NIHAN IZ SERIJE BESKRAJNA LJUBAV PLATILA KUĆU MILION EVRA: zavirite u raskošan dom i čaroban vrt turske glumice (FOTO)

Објава коју дели Melis İnal (@melissinal) дана 4. Нов 2016. у 12:08 PDT

Tako mala vrednica Činar svojoj mami, ostrašćenoj ljubiteljki kaktusa i organski gajenog povrća, već pomaže u negovanju biljaka i skupljanju plodova. A ponosna mama te slatke sličice rado deli na društvenim mrežama. 


Објава коју дели Melis İnal (@melissinal) дана 16. Нов 2013. у 3:32 PST

JOŠ SLIKA PORODICE I NJIHOVOG RASKOŠNOG DOMA POGLEDAJTE NA SLEDEĆOJ STRANI!

PageBreak

"Gluma nije profesija o kojoj sam  sanjao, u nju su me naterale životne okolnosti," ističe glumac koji je, kaže, mir i strpljvost nasledio od oca, a od majke bogat unutrašnji život. Nakon očeve smrti godinama sam patio, kao i cela porodica. Izgubio sam mušku figuru i zatvorio  u sebe. Polako sam postajao asocijalan, ali sam znao kako nešto moram da uradim. Bio sam u poslednjem razredu srednje kad sam video oglas za pozorišni kurs. Tako je počelo. Pozorište mi je pomoglo da prevaziđem gubitak i da se promenim. Ono je bilo moj doktor. I posle od tog doktora nisam odustajao. " 

PROČITAJTE JOŠ: OVO JE KUĆA PRINCEZE AJBIGE IZ SERIJE SULEJMAN VELIČANSTVENI: nećete verovati kakvo ljubavno gnezdo je stvorila turska glumica (FOTO)

Објава коју дели Melis İnal (@melissinal) дана 30. Авг 2016. у 11:41 PDT

A i brkovi koji mu daju mačo izgled i po kojim je prepoznatljiv nisu, kaže, njegov izbor: 


Објава коју дели Melis İnal (@melissinal) дана 12. Мар 2017. у 12:39 PST

"Moj otac je nosio brkove i veoma su mu dobro stajali. Ali ja nisam razmišljao o njima sve dok nisam počeo da snimam serije. Naime, morao sam da ih pustim zbog jedne uloge, a oni su onda odredili ceo moj profesionalni život. Iako kažu da mi dobro stoje, kad ne snimam, brijem ih. "

Објава коју дели Melis İnal (@melissinal) дана 13. Апр 2015. у 4:29 PDT

Објава коју дели Melis İnal (@melissinal) дана 17. Окт 2013. у 1:33 PDT

Paradajz iz bašte slavnog turskog glumca.

Објава коју дели Melis İnal (@melissinal) дана 20. Апр 2015. у 2:22 PDT

Објава коју дели Melis İnal (@melissinal) дана 29. Мај 2015. у 5:35 PDT

Објава коју дели bulentinal (@bulentinal) дана 21. Окт 2016. у 2:03 PDT

SVE SLIKE KEMALOVE PORODICE, KUĆE I BAŠTE POGLEDAJTE U FOTO GALERIJI!

Tekst: M.R.

Izvor: Lepa & srećna

LepaiSrecna Markantan Kemal iz serije "Porodica moga oca" živi u raskošnoj porodičnoj kući u srcu prirode!