Šest najsrećnijih dobitnika nagradne igre "Uzmi račun i pobedi" imaće priliku da se useli u jedan trosoban i pet dvosobnih stanova, piše Tanjug a prenosi Kurir.

Ove stanove su medijima predstavili predstavnici Ministarstva državne uprave i lokalne samouprave i Direkcije za imovinu početkom marta 2017. godine.

PROČITAJTE JOŠ: TRAŽITE KUĆU? Ova je odštampana za 24 sata i košta 10 hiljada dolara (VIDEO)

Prvi od njih je u beogradskom naselju "Stepa Stepanović" i ima, kako je rečeno, 83 kvadratna metra i jedini je trosoban stan koji će biti dodeljen u nagradnoj igri. On je izgrađen prema standardima ekološke efikasnosti, što znači da bi računi za grejanje trebalo da budu i do 30 odsto niži.

Stan u najvećem voždovačkom naselju biće izvučen u poslednjem kolu nagradne igre.Jedan od dvosobnih stanova u "nagradnom fondu" nalazi se u još uvek neizgarđenoj zgradi u okviru Beograda na vodi i ima 57 kvadratnih metara.

PROČITAJTE JOŠ: Zanimljiva ideja umesto zastakljene terase: kreativan projekat oca i sina koji je oduševio Internet (FOTO)

Vrednost tog stana procenjuje se na oko 150.000 evra i biće spreman za useljenje za godinu i po dana. Ostala četiri dvosobna stana nalaze se u naselju Braće Jerković. Svaki od njih ima 51 ili 52 kvadratna metra.

Stanovi su u zgradi, koja je imala određene nedostake, ali su - kako je rečeno - otklonjeni, a nagradni stanovi, iako napravljeni 2012. godine, su praktično novi, jer niko nije živeo u njima.

Originalne Tanjugove fotografije stana  u naselju "Vojvode Stepe" možete pogledati OVDE.