Sad i zvanično vereni, Fahrije Evdžen i Burak Ozčivit u nedelju 12. marta iz Nemačke su se vratili u Istanbul. Na aerodromu su ih dočekali dežurni paparaci i, naravno, pokušali da saznaju što više detalja o radosnom događaju. Vidno uzbuđen i presrećni, Fahrije i Burak su im otkrili da se sve odvijalo u krugu porodice, piše Lepa & srećna.

PROČITAJTE JOŠ: Da li je Burak Ozčivit spreman za venčanje: devojka Bali-bega Fahrije blista u venčanici (FOTO)

"Zaista sam uzbuđen i srećan!," često je ponavljao zgodni glumac za kojim luduju devojke širom Balkana. "U Nemačku sam otišao s porodicom pa smo od Fahrijinih roditelja zatražili njenu ruku. Sve se odvijalo prema našoj tradiciji i običajima, a slavlje smo  organizovali u Fahrijinom rodteljskom domu, jer smo poštovali pravilo da veridbu priređuje devojačka a svadbu momačka strana.  

Upravo je taj detalj oduševio i raznežio njegove zemljake. Naime, na fotografijama koje je glumac objavio na društvenim mrežama po zavesama u pozadini jasno se vidi da je veridba u privatnoj kući.

PROČITAJTE JOŠ: Šarmantan Bali-beg uživa u čarima ljubavi: evo kako je Burak Ozčivit zaprosio lepu Fahrije (FOTO)

Mogli su da slave u najluksuznijim hotelima i na bilo kom mestu na planeti, ali oni su odabrali skromni roditeljski dom, komentarišu mnogi. 


#FahriyeEvcen #BurakÖzçivit #KaraSevda #ÖleneKadar

A post shared by Fahriye Evcen & Burak Özçivit (@fbozcivit.ar) on Mar 12, 2017 at 3:37pm PDT

Radoznali novinari nisu mogli a da Buraku ne postave ono čuveno: "Jesi li popio slanu kafu?"

No, umesto njega vragolasto je odgovorila Fahrije: "Popio je, popio!"

ZAŠTO JE BALI-BEG MORAO DA POPIJE SLANU KAFU? OTKRIJTE NA SLEDEĆOJ STRANI...

PageBreak

Reč je, naravno, o ritualnoj kafi u koju devojka stavlja so, a momak treba da je popije uprkos odvratnom ukusu. Jer to je test njegove ljubavi, strpljivosti i spremnosti da na pravi način rešava sve ono što će im se naći na zajedničkom životnom putu.

PROČITAJTE JOŠ: MILION lajkova za ljubavnu sliku Bali bega: glumac Burak Ozčivit u zagrljaju verenice zapalio Instagram (FOTO)

A dok su ih paparaci snimali, ljubavlju opijeni verenici nenametljivo su pokazivali svoje burme. Zaista su opijeni i uzbuđeni, nema sumnje! Jer su na istanbulskom aerodromu zaboravili Burakovog tatu, mamu, sestru, zeta, sestrića i sedam kofera! Jednostavno su odlepršali držeći se za ruke!


#FahriyeEvcen #BurakÖzçivit #KaraSevda #ÖleneKadar

A post shared by Fahriye Evcen & Burak Özçivit (@fbozcivit.ar) on Mar 12, 2017 at 3:38pm PDT

Buraku i Fahrije među prvima je stigla čestitka koju, bar prema pisanju medija, uopšte nisu očekivali – od Neslihan Atagul, Nihan iz "Beskrajne ljubavi". 

Da podsetimo, zbog verbalnog sukoba s Kadirom Doguluom, Burak i Fahrije nisu bili na Kadirovom i Neslihaninom venčanju prošlog jula. Otada, su, prema pisanju tabloida, potpuno zahladneli odnosi između Buraka i Neslihan koji svakodnevno pred kamerama glume zaljubljeni par. A njena čestitka je znak da se odnosi polako popravljaju.

PROČITAJTE JOŠ: Spektakularni rođendanski poklon i još luđa čestitka za Fahrije Evdžen: kako je Burak Ozčivit iznenadio svoju verenicu

Izvor: Lepa & srećna