Poznata srpska teniserka Ana Ivanović, pored uspeha u sportu, poznata je kao jedna od lepših i atraktivnijih sportistkinja na svetu. Njena popularnost postala je još veća kada se vančala za nemačkog fudbalera Bastijana Švajnštajgera, piše Lisa.

Međutim, ovoga puta Ana je privukla pažnju medija zbog proslave svog 29. rođendana. Teniserka je ušla u treću deceniju u društvu porodice i prijatelja, a divne fotografije sa proslave podelila je na društvenim mrežama i tako obradovala svoje obožavaoce.

PROČITAJTE JOŠ: Ana Ivanović kao princeza na crkvenom venčanju: druga venčanica vredna hiljade evra za lepoticu kakvu svet ne pamti (FOTO)

Ana se za ovu priliku odlučila za proverenu modnu kombinaciju, pa je obukla crnu atraktivna haljinu i čizme do kolena u istoj nijansi. Teniserka je sa elegantnom toaletom uklopila jednostavne komade nakita i klasičnu frizuru sa loknama, što je još više učinilo da za svoj dan zablista.

Fotografija koja je najviše privukla pažnju na Instagramu, jeste ona na kojoj Ana drži predivan buket ruža. Teniserka nije napisala od koga je dobila ovaj romantičan poklon, ali pretpostavlja se da je to bilo iznenađenje njenog supruga Bastijana Švajnštajgera.

Mnogi Anini obožavaoci čestitali su joj rođendan preko društvenih mreža, a lepa teniserka se zahvalila i napisala: "Danas sam napunila 29.godina. Zahvalna sam zbog prošlosti, a uzbuđena zbog budućnosti."

PROČITAJTE JOŠ: Ana Ivanović i Bastijan Švajnštajger uskoro u novom domu: engleski luksuz za slavne mladence (FOTO)

SVE SLIKE SA PROSLAVE ANINOG ROĐENDANA POGLEDAJTE U FOTO GALERIJI!

Izvor: Lisa

LepaiSrecna Poznata teniserka Ana Ivanović pleni svojom lepotom gde god da se pojavi, ali svojom elegantnom toaletom i šarmantnim osmehom oduševila je sve na proslavi svog 29. rođendana. Evo koji poklon je Ani izmamio osmeh na lice...