Nemački fudbaler Bastijan Švajnštajger je za svoju prelepu suprugu, srpsku teniserku Anu Ivanović pazario je velelepno zdanje u najluksuznijem delu Engleske, Češiru.

PROČITAJTE JOŠ: Ana Ivanović kao princeza na crkvenom venčanju: druga venčanica vredna hiljade evra za lepoticu kakvu svet ne pamti (FOTO)

Podsećamo da su se Ana Ivanović i Bastijan Švajnštajger venčali u Veneciji i to dva puta - 13. jula 2016. godine u crkvi, a dan ranije je bilo građansko venčanje.

U dogovoru sa svojom dragom Anom, Bastijan Švajnštajger skućio se u luksuznoj grofoviji u severozapadnoj Engleskoj, takozvanom zlatnom trouglu Češira, gde se prosečna cena imanja kreće oko 3,5 miliona evra.

Fudbaler Bastijan Švajnštajger je jedan od najplaćenijih nemačkih fudbalera i njegova dnevna zarada je 255.000 evra, odnosno 13,26 miliona evra na godišnjem nivou, pa je i bilo logično da će sa svojom suprugom živeti u jednom od najluksuznijih delova sveta. 

U ovom okrugu kuće su kupili ser Simon Gregson, Alan Tjuring, Entoni Grej, Aleks Ferguson, Luj van Gal, Bastijanovi saigrači Vejn Runi, Huan Mata, David de Hea, Antonio Valensija, zatim fudbaleri Mančester sitija Jaja Ture, Serhio Aguero, David Silva, Džo Hart, a tamo imaju posede i bivše zvezde lige Rio Ferdinand, Dejvid Bekam, Kristijano Ronaldo, Erik Kantona i mnogi drugi.

Mladi bračni će morati da bude oprezan pošto mnogi igrači, kada su odlazili iz Engleske, nisu uspeli da prodaju nekretnine koje su izuzetno skupe. 

Prosek cena kuća u Elderli Edžu je oko 3,3 miliona evra. Zato su mnogi, poput Vidića, čija je kuća u Vilmslou vredna 3,5 miliona evra, rešili da ih iznajmljuju. Isto rade i Kristijano Ronaldo, Vesli Braun i drugi igrači.

Svi su izgledi da će sportski par živeti u takozvanom zlatnom trouglu Češira, ili u zoni između mesta Vilmslou, Nutsford i Prestburi, sa dodatkom mondenskog Elderli Edža, u kojem su nastanjene velike zvezde Premijer lige.

Prostrano imanje Ane i Švajnija ima nekoliko stotina ari, kuća ima nekoliko nivoa, a prostranim spratovima dominiraju svetli tonovi. U kući se nalazi bazen i teretana za vežbanje. Ovo naselje primamljivo je svetskom kremu jer je privatnost zagarantovana.

PROČITAJTE JOŠ: Kako skromna venčanica postaje toaleta od milion dolara: koliko je ZAISTA koštala venčanica Ane Ivanović (FOTO)

Ipak Bastijan se nalazi na trasfer listi, tj. novi trener Mančester junajteda Žoze Murinjo želi da ga proda, pa nije nemoguće da će se preseliti tamo gde mladoženja bude potpisao novi ugovor...

Prilagođeno sa: Blic

SVE SLIKE POGLEDAJTE U FOTO-GALERIJI! 

LepaiSrecna Naša najlepša teniserka Ana Ivanović i njen suprug nemački fudbaler Bastijan Švajnštajger, živeće u velelepnom izdanju u Češira" u Engleskoj, gde je prosečna cena nekretnina oko 5,5 miliona evra!