Lepoj turskoj glumici Nur Fetahoglu (35), nesrećnoj sultaniji Mahidevran iz „Sulejmana Veličanstvenog“, ispunila se najveća životna želja: posle dužeg lečenja od steriliteta napokon je postala majka. 

Nur je 11. februara 2016. godine na jednoj privatnoj istanbulskoj klinici prirodnim putem na svet donela devojčicu tešku 3100 grama, dugu 49 centimetara. Za svoju malu sultaniju tata Levent Veziroglu i mama Nur odabrali su ime Elisa Guzin. I mama i beba osećaju se dobro.

PROČITAJTE JOŠ: Razvod pa pomirenje: Nur Fetahoglu, Mahidevran iz Sulejmana Veličanstvenog ponovo u ljubavi sa Leventom

A samo pre godinu dana u životu Nur Fetahoglu sve je išlo naopako. Nakon 15 meseci braka iznenada se razvela od supruga Leventa, zbog, kako su kasnije otkrili mediji, neslaganja po pitanju dece. Ipak, posle dva meseca Levent je shvatio koliko mu Nur znači, par se pomirio i u tišini ponovo venčao.

Beklediğimiz haber geldi Elisa Güzin doğdu. Melegimiz ve bebegi gayet iyi Allah'ım sağlıklı,mutlu uzun ömürler versin çok mutlu olun 

Posted by Nur Fettahoğlu on Saturday, February 13, 2016

PROČITAJTE JOŠ: Stižu rode glumici Nur Fetahoglu: sultanija Mahidevran iz "Sulejmana Veličanstvenog" pokazala trudnički stomačić

Već u maju Nur je ostala trudna, pa su scenaristi serije „Filinta“ preradili njen lik tako da je i tu bila trudnica, a pred kamerama je bila gotovo do poslednjeg dana.

Posted by Nur Fettahoğlu on Friday, January 29, 2016

Da je trudna javnosti je postalo sasvim jasno na osnovu fotografija snimljenih u oktobru prošle godine na venčanju njene prijateljice Selme Ergeč, sultanije Hatidže, koja će uskoro takođe da postane mama.

PROČITAJTE JOŠ: Popularna glumica Nur Fetahoglu (35) otkriva male tajne: rituali koji donose sreću i lepotu popularnoj Mahidevran

Tekst: M. R.

Izvor: Lisa