Konačno se zna, piše SNN Turk.com, zbog čega su se lepa glumica Nur Fetahoglu, Mahidevran iz Sulejmana Veličanstvenog, i biznismen Levent Veziroglu razveli nakon nešto više od godinu dana braka a i zašto su se nakon dva meseca pomirili.

Poznata glumica Nur Fetahoglu, Mahidevran iz Sulejmana Veličanstvenog, i biznisimen Levent Veziroglu u brak su uplovili kao u bajci. Venčanje im je bilo nenametljivo elegantno, delovali su veoma zaljubljeno i tada je izgledalo da je njihov zajednički put posut samo ružama.

PROČITAJTE JOŠ: Sulejman i Sila zajedno na malom ekranu: Halit Ergenč i Džansu Dere spremaju novu seriju

A spotakli su se o jednostavno ali bazično pitanje. Nur (34), koju je biološki sat počeo da opominje, želela je dete. Odmah. Da je opčinjena decom i te kako se videlo na društvenim mrežama: njene stranice bile su (a i sada su)  prepune fotografija dece bliskih rođaka i prijatelja. Levent (48) pak nije hteo ni da čuje za to. 

I pošto su oboje istrajavali u svojim stavovima, odlučili su da se razvedu, piše CNN Turk. Razveli su se već na prvom ročištu, 28. januara. 

Ostavši sam, Levent je polako počeo da menja mišljenje o spornom pitanju i na kraju prihvatio mogućnost da postane otac. Naravno, Nur, koja se priključila ekipi gledane serije Filinta (Kubura) čija se radnja odvija krajem 19. veka, ponovo se vratila u bračno gnezdo. 

Početkom juna 2015. paparaci su je snimili pred jednom ginekološkom klinikom, a nasmejana glumica im je rekla da još nije trudna i dodala: „Ali to mnogo želimo“.

^_^ < />

Posted by Nur Fettahoğlu on Friday, May 29, 2015

Tekst: M. R.

Izvor: Lisa