Rustem-paša, odnosno poznati turski glumac Ozan Guven (40)  u jesen 2015. ponovo stiže na male ekrane. Naime, krajem avgusta počelo je snimanje serije "Ili sam sve ili ništa" u kome su mi partneri Ibrahim Čelikol i Belčim Bilgin, koleginica s kojom je, uz Merjem Uzerli i Okana Jalabika, ovog leta u okolini Beograda snimao film "Rana moje majke", u kojem je harizmatični glumac igrao Borislava, Srbina.

PROČTAJTE JOŠ: Dupla sreća za tursku glumicu Ajču Bingol (40): požrtvovana Džemile iz serije "Kako vreme prolazi" nosi blizance

I kako se približava početak emitovanja serije a i premijera filma, na površinu izlaze neki veoma interesantni detalji. Između ostalog, sada se zna kako je reditelj Ozan Ačiktan priredio neku vrstu obreda da bi sve aktere snimanja zaštitio od nesreća i nezgoda.

Pa šta je to sujeverni reditelj učinio?

Na poleđini belog tanjira potpisali su se svi akteri filma. Onda su tanjir bacili o zemlju kako bi se razbio u što više komadića. Potom je svako dobio po komadić sa zaduženjem da ga dobro sakrije.

PROČITAJTE JOŠ: Kad Bali-beg snima, svuda lete varnice: turski glumac Burak Ozčivit provocira ljubomoru i bes

Snimanje je, kao što se zna, prošlo bez problema. U to nisu uračunate muke Okana Jalabika, Ibrahim-paše iz "Sulejmana Veličanstvenog", sa komarcima koji su ga napadali u rojevima, zbog čega se sav osuo i naduo pa na dan-dva morao da prekine snimanje.

Tekst: M. R.

Izvor: Lisa