Poznata turska glumica Ajča Bingol (40), koju pamtimo po ulozi požrtvovane majke Džemile iz serije "Kako  vreme prolazi", konačno će i sama postati mama.

PROČITAJTE JOŠ: Lepa turska glumica Merjem Uzerli ponovo snima: evo kakvu ulogu je dobila sultanija Hurem

Nakon 14 godina braka  Ajča je ostala trudna i, kako to samo život ume da nadoknadi, ona i njen suprug Ali Altug, i sam glumac, dobiće blizance. Čak se zna i pol jedne bebe – reč je o devojčici.

Ova divna vest obradovala je porodice Bingol i Altug, ali i Ajčine obožavaoce i prijatelje, pa joj sa svih strana stižu čestitke sa lepim želje, a među prvima od kolege Erkana Petekaje, njenog TV muža, kapetana Alija, koga smo nedavno gledali kao neodoljivog Rizu u "Dili".

Ne zna se da li je poznata glumica ostala trudna nakon lečenja ili je po tom pitanju sve prepustila sudbini, ali  se zna da je odmah nakon potvrde trudnoće odložila snimanje serije za koju je potpisala ugovor.  

U brojnim intervjuima koje je dala nikad nije govorila o tome zašto nema decu, ali je po odnosu sa mladim kolegama koje su u seriji "Kako vreme prolazi" igrale njene potomke jasno da to nije bio njen izbor.

"Uživala sam gledajući ih kako rastu tokom ove tri godine", poverila se jednom novinaru, "i svaki put kad ih vidim, pomislim – dobro je što vas imam".

PROČITAJTE JOŠ: Stižu rode glumici Nur Fetahoglu: sultanija Mahidevran iz "Sulejmana Veličanstvenog" pokazala trudnički stomačić

A koliko će tek uživati uz svoje blizance  može se pretpostaviti.

Zanimljivo je da je i Vilma Eles, njena ljuta suparnica Karolina iz serije, pre tri meseca rodila blizance – dečaka i devojčicu.

İyiki Doğdun Meleğimizz ♥♥Doğum günün Kutlu olsun.. Seni Çoook seviyoruzz ♥♥

Posted by Öyle Bir Geçer Zaman Ki on Thursday, 16 January 2014

Tekst: M. R.

Izvor: Lisa