Turska zvezda Nur Fetahoglu, koja je u "Sulejmanu Veličanstvenom",  igrala nesrećnu sultaniju Mahidevran, privatno prolazi kroz najsrećniji životni period: glumica je u petom mesecu trudnoće, a zna se i pol bebe.

PROČITAJTE JOŠ: Ipak više od kolega i prijatelja: turski glumači par Burčin Terzioglu i Ilker Kaleli uhvaćeni u trenutku nepažnje!

Na svet stiže mamina princeza za koju je već odabrano ime, ali Nur ne želi da ga obelodani.

" Ime smo odabrali, ali ne želim da vam ga otkrijem", odgovorila je glumica novinarima koji je prate u stopu. Trudnički stomačić prvi put je pokazala na fotografijama snimljenim na svadbi njene drage koleginice i prijateljice Selme Ergeč.

I dok danas blista od sreće, početkom ove 2015. izgledalo je da joj se sve u životu strmoglavilo: i brak, i karijera. Serija "Hajat jolunda" prošla je neslavno - nije zaživela pa je ukinuta posle  nekoliko epizoda, a njen brak sa Leventom Vezirogluom završio se razvodom. Međutim, život je pun iznenađenja.

PROČITAJTE JOŠ: Glumica Beren Sat svojim političkim stavovima ljuti Turke: "NE teroru, u inat Beren Sat" 

Nakon dva meseca pomirila se sa mužem, a dobila je ulogu u veoma popularnoj seriji "Filinta", priči o osmanskom policajcu. Iako je trudna, Nur nastavlja da snima, a novim okolnostima prilagođen je i scenario pa se Sureja, lik koji tumači, udaje i ostaje u drugom stanju.

4 Aylık Hamile Nur Fettahoğlu'nun Karnı BelirginleştiAyrılma noktasına geldiği eşi Levent Veziroğlu'yla barıştıktan...

Posted by NUR Fettahoğlu on Thursday, 3 September 2015

Tekst: M. R.

Izvor: Lisa