Turska zvezda Erkan Petekaja (44), koga smo gledali u ulozi strasnog Rize u "Dili", bez dublera je 15 sati snimao podvodne scene u hladnom Bosforu za serijal "Paramparča", najgledaniji prošle sezone, a snimke je na Youtubeu za 10 sati videlo 125.000 osoba.

PROČITAJTE JOŠ: Erkan Petekaja privatno: Evo gde zavodnik Riza iz “Dile” najradije provodi vreme

Markantni turski glumac uvek je govorio da mu je plivanje velika strast, a sada je to i dokazao: u hladnom i uzburkanom Bosforu bez dublera je snimao scenu spasavanja kćerke za prvu epizodu serije „Paramparača“ koja će biti prikazana 14. septembra 2015. godine. Mlada zvezda Alina Boz, devojka ruskih korena koja u seriji tumači njegovu ćerku, našla se sa njim pod vodom, ali su njoj kiseonik obezbeđivali  ronioci. 

Ove spektakularne scene izazivaju veliko interesovanje na društvenim mrežama i Youtubu, a kolumnisti u svim medijima smatraju da će, imajući to u vidu, serijal u kojem pored Erkana igra i Nurgul Ješilčaj, Jasemin iz Ljubavi i kazne, i u sledećoj sezoni biti apsolutno prvi po gledanosti. 

UZBUDLJIVE SLIKE SA PODVODNOG SNIMANJA POGLEDAJTE I U NAŠOJ FOTO-GALERIJI!

Tekst: M. R.

Izvor: Lisa

LepaiSrecna Bez dublera, u ledenom Bosforu snimao je 15 sati - strasni Riza iz "Dile" ne štedi se na snimanju nove serije...