Marija Kilibarda (34) je našla čoveka svog života - voditeljka se verila za košarkaša Vladimira Radmanovića (34), saznaje „Blic“. 

Na društvenim mrežama objavila je fotografiju snimljenu u Grčkoj na kojoj je pokazala verenički prsten! Kako nam je nedavno rekla da ne želi da priča o svojoj vezi i da će sve što ima da kaže podeliti s pratiocima na Instagramu, ovom slikom je potvrdila da se verila za jednog od naših najuspešnijih košarkaša, bivšeg reprezentativca i bivšeg igrača NBA lige.

PROČITAJTE JOŠ: Marija Kilibarda: Rođendani su moje Nove godine

- Možeš da me pitaš šta god želiš, ali o privatnom životu ne pričam. Imam svoje medije - društvene mreže, tu kačim neke stvari koje želim i osećam u tom momentu. Možete da zaključite šta god želite - rekla je nedavno za voditeljka. 

Njih dvoje se poznaju nekoliko godina, u početku su bili prijatelji da bi 2014. otpočeli vezu koja je trajala nekoliko meseci. Početkom ove godine emocije su ponovo planule i obnovili su vezu, a u februaru su postavili prvu i zasad jedinu zajedničku fotografiju. Krajem jula Marija je na Instagramu objavila fotografiju na kojoj je njen dečko s bebom u bazenu. Pored toga je stavila sličice dva srca, a prijatelji su joj poručili da tako vide njenu porodicu za deset godina.

Marija se pre Vlade dugo zabavljala sa izvesnim Filipom, a tri godine je provela i s rukometašem Ognjenom Kajganićem. Vladimira su povezivali s mnogim lepoticama, uključujući i slovenačku voditeljku Maju Malnar.

Tekst: Anastasija Čanović

Izvor: Blic