Novak Đoković je na društvenim mrežama objavio fotografiju koja prikazuje porodičnu šetnju kroz slavni njujorški Central park. 

Sa suprugom Jelenom, u sportskom izdanju, šetali su malenog Stefana u kolicima i uživali u divnom sunčanom danu. 

Inače, teniser se nalazi u Njujorku jer tamo počinje poslednji grend slem sezone na terenima Flešing Medouza.

Otvoreno prvenstvo Amerike je za srpskog asa treći po uspešnosti grend slem (Đoković je pet puta igrao finala i jednom ga osvojio). 

VIŠE: Nova titula za slavnog tenisera: Novak Đoković, dečiji ljubimac (FOTO+VIDEO)

Takođe, on je bio glavna zvezda Dečijeg dana koji je održan u Njujorku uoči starta poslednjeg gren slem turnira sezone! Uživao je u druženju sa decom na terenu Artur Eš, a oduševio je sve posetioce kada je đuskao i imao posebnu koreografiju koju je osmislio sa fitnes trenerom Šonom Tompsonom.

Morning NY! Embracing Central Park for family moments:)

Posted by Novak Djokovic on Sunday, 30 August 2015

Prvi reket sveta se našalio i sa Rafaelom Nadalom dok je Španac davao izjave novinarima. Srbin je pokušao da zbuni Španca tako što je ispred njega mahao igračkom Mikija Mausa. Nadal se u jednom trenutku zbunio, a onda se nasmejao na ovu Novakovu šalu.

Sorry buddy...we can't try each one...papa will get in big trouble:)Žao mi je mališa, ne možemo baš sve da probamo. Osim ako bi da nas uvališ u nepriliku :)

Posted by Novak Djokovic on Sunday, 30 August 2015

Dečiji dan je osmišljen kao zabavan događaj od kojeg sav prihod ide Fondaciji Teniske asocijacije SAD. Ju-Es open počinje u ponedeljak, 31. avgusta. 2015. godine.

What do you guys think...I've been practicing @aakd...its always so much fun for me:)Kakav trening danas! Baš sam uživao :) Šta vi kažete?

Posted by Novak Djokovic on Saturday, 29 August 2015

Pogledajte još slika u našoj FOTO-GALERIJI!

Izvor: Kurir

LepaiSrecna Koliko uživa u svom porodičnom životu najbolji teniser sveta Novak Đoković je još jednom potvrdio fotografijom koja je snimljena u poznatom Central parku u Njujorku...