Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vesti

Hvala ti, Nina: pogledajte kako je Aleksandar Milić Mili čestitao godišnjicu braka svojoj supruzi

Autor Milica Gudzulic
Autor Milica Gudzulic

Muzičar Aleksandar Milić Mili otkrio je kako se provodi na odmoru koji sa suprugom Ninom i naslednicima Miom i Markusom provodi krstareći Mediteranom. Upravo tamo proslavili su važan porodični datum, desetogodišnjicu braka!

Izvor: Foto: Burak Aytekin

Jedan od naših najuspešnijih muzičkih stvaralaca, producent, kompozitor i aranžer Aleksandar Milić Mili (45) vrele julske dane provodi sa svojom porodicom, suprugom Ninom (35), ćerkom Miom (9) i sinom Markusom (7) na krstarenju grčkim ostrvima. 

Nakon više nego uspešnog poslovnog perioda sa svojim bendom "Miligram", poznati muzičar odlučio je da pobegne od uobičajene svakodnevice i potpuno se posveti svojim najmilijima kojima i najviše nedostaje dok je usredsređen na stvaranje u svom muzičkom studiju. Četvoročlana porodica već tradicionalno letuje na moru, pa ni sada nisu napravili izuzetak kad su odabrali obilazak najlepših ostrva Mediterana, a ovogodišnju letnju avanturu Mili je započeo iznenađenjem za svoju suprugu povodom godišnjice njihovog braka.

VIŠE: Neobičan poklon za godišnjicu braka: Mili je za suprugu Ninu odabrao dirljiv dar

"S obzirom na to da sam se od dosadašnjih devet godišnjica braka setio svega tri, odlučio sam da ovu jubilarnu, desetu organizujem kako to i dolikuje i, naravno, da bude vredna pamćenja. Pod izgovorom da idemo u jedno seoce kod mog prijatelja, poveo sam porodicu na prelep jedrenjak koji je ceo bio aranžiran u cveću i spreman da isplovi prema grčkim ostrvima. Uživamo u obilasku prelepih zaliva u Turskoj i Grčkoj, a posetili smo i ostrvo Simi, jedno od najlepših u ovom delu sveta", govori Mili, koji je tokom odmora uživao i u posebnom muzičkom repertoaru svoje dece.

Izvor: Story

Najbolje iz rubrike

Inicijalizacija u toku...