Sezona 3, epizoda 31 i serija "ATP Vorld Tur otkriva"!

U to vreme veoma tražen - kao i dan-danas, Novak Đoković nastupio je u kratkom dokumentarnom video zapisu sa snimanja nastalom 2011. godine a prelepi klip u kojem su on i Jelena glumili prave foto-modele izuzetno je popularan u Srbiji.

PROČITAJTE JOŠ: Najlepše "da" Novaka i Jelene: pogledajte dolazak zvanica (FOTO)

Posebnu pažnju izaziva harmonija koja je vidljiva između njih dvoje, a emocije s kojima govore utoliko su važnije kada se zna da je Novak zaprosio Jelenu pune dve godine kasnije. 

Komentari gledalaca na Jutjubu pokazuju da i oni najviše reaguju na taj sklad: "savršeni par", "toliko lepi i šarmantni", "tako su prirodni" i "vidi se da se odlično zabavljaju".

PROČITAJTE JOŠ: Kraljevski glamur za venčanje Novaka i Jelene: enterijeri Svetog Stefana i Miločera

Jelena je zaista blistala na ovom snimanju: "Uživam, naravno", rekla je odgovarajući na pitanja novinara. "Volimo se, a imamo eto priliku i da radimo nešto lepo zajedno. Toliko je lepo ovde u prirodi, toliko sam ponosna. Njegov se san ostvaruje a nadam se da ću biti uz njega i kad bude na vrhu."

PROČITAJTE JOŠ: Prva fotografija Stefana Đokovića: pogledajte kako mama Jelena i beba navijaju za Novaka (FOTO)

Predivan video snimljen je, inače, u Bakingemširu u zdanju "Stouk Park", uz koje se prostiru parkovi, jezera i brojni vrtovi sa slavnom istorijom. 

SVE SLIKE POGLEDAJTE U FOTO GALERIJI!

Izvor: Lisa
LepaiSrecna "Savršeni par", "lepi i šarmantni", "tako su prirodni" i "vidi se da se odlično zabavljaju"... samo su neki od komentara po kojima se vidi da Jelena i Novak Đoković očaravaju svojom spontanošću ali i dubokom privrženošću koja godinama traje između njih dvoje!