Čitava kraljevska porodica okupila se, po već ustaljenoj tradiciji, na vojnoj paradi u Londonu koja se u 13. juna 2015. godine održala pred Bakingemskom palatom.

Prisustvovanje ovoj ceremoniji bilo je i prva zvanična dužnost vojvotkinje od Kembridža Kejt Midlton, a prizor mlade porodice na balkonu palate privukao je apsolutno najviše pažnje fotografa kao i svih prisutnih.

PROČITAJTE JOŠ: Tajne lepote blistave Kejt Midlton: kako izgledati savršeno posle porođaja (FOTO + VIDEO)

Kejt je, kao i obično, izazvala pozitivne komentare na račun svežeg izgleda uprkos nedavnom porođaju i pretpostavljenim besanim noćima mlade mame kraj novorođenčeta.

Kejt Midlton i princ Džordž glavne zvezde na rođendanu kraljice Elizabete (FOTO)
LepaiSrecna 

Svi su pohvalili i njen otmen izgled u nežnoplavoj haljini sa ¾ rukavima i jednostavnim kopčanjem, uz zanimljiv beli šešir i uobičajenu diskretnu šminku.

PROČITAJTE JOŠ: Kejt Midlton kao fotograf amater: najlepše slike iz dečije sobe princa Džordža i princeze Šarlot

Međutim, apsolutna zvezda bio je mali princ Džordž, nemiran u rukama tate princa Vilijama, toliko da su više puta morali da ga opominju.

Kejt Midlton i princ Džordž glavne zvezde na rođendanu kraljice Elizabete (FOTO)
LepaiSrecna 

Neodoljiv, u plavim nijansama kao i njegova mama, princ je podsetio i na sličan prizor pre mnogo godina, kada je princ Čarls držao u naručju svog sina na kraljičinoj paradi. Ni Kensingtonska palata nije odolela ovoj sličnosti, pa je objavila na Tviter profilu fotografiju iz 1984. godine!

Uprkos vragolastom držanju, trenutak kada se okrenuo i mahnuo okupljenoj gomili oduševio je masu!

SVE SLIKE POGLEDAJTE U FOTO GALERIJI.

Izvor: Lisa

LepaiSrecna Prva zvanična dužnost Kejt Midlton posle porođaja privukla je ogromnu pažnju javnosti: mali princ Džordž i ona bili su glavne zvezde velike parade u Londonu u čast rođendana kraljice Elizabete II.