Željko i Jovana Joksimović provešće dvadeset dana jula 2015. godine na odmoru u Grčkoj, a zbog jednogodišnjeg sina Koste na more će poći sa dve dadilje, koje će se sve vreme brinuti o mališanu.

Pevač i voditeljka još nisu odlučili koja će biti njihova krajnja destinacija, ali su sigurni da će odabrati neko od prelepih grčkih ostrva. Nakon letovanja Joksimović se vraća koncertima, dok će Jovana biti slobodna do septembra.

PROČITAJTE JOŠ: Željko i Jovana Joksimović: opremili luskuzni penthaus u starom delu Beograda

- Željko i Jovana godinama letuju na Mikonosu, pa je moguće da opet odu tamo. Svakako su se odlučili za Grčku i sada razmatraju ponude turističkih agencija kako bi odabrali najbolju. Oni sada gledaju koje destinacije su pogodne za dete, pošto više ne idu sami. Kako bi se zaista odmorili, Joksimovići će sa sobom povesti i dve devojke koje čuvaju Kostu i u Beogradu. Dečak je na njih navikao, a one su medicinske sestre, tako da Jovana nema o čemu da brine ni na putu. U svakom slučaju, odmor su planirali tako da imaju vremena da se posvete i sebi - navodi izvor za Kurir.

Inače, ovo će biti Kostino drugo letovanje s roditeljima. Prošle godine su ga vodili na hrvatsko primorje. Inače, poznati par ne voli da se fotografiše sa svojim mališanom za medije, pa zbog toga biraju destinacije gde nema srpskih paparaca. Ali, kako kaže izvor, moguće je da i ovog leta iznajme dobro skrivenu kuću na crnogorskom primorju, pa tamo produže posle Grčke. Željko bi odatle putovao na nastupe po Crnoj Gori, a Jovana bi mogla da uživa sa njihovim sinom.

PROČITAJTE JOŠ: Jovana Joksimović: Lepo se hranim, ali ne kao naš sinčić Kosta (FOTO)

Izvor: Kurir