Kao mala, Vaja Dujović je maštala o ulozi princeze, ali je uloga Jovanke u filmu o Gavrilu Principu potvrdila njen talenat, adok joj je lik Krinke u TV seriji Jedne letnje noći doneo naklonost publike.

Nebojšu Milovanovića pamtimo po mnogim ulogama, a on nam u razgovoru za Lisu otkriva zbog čega su žene brojnije u pozorišnoj publici, zašto i na sceni priča o svojoj deci i kako je postao optimista.

U rubrici Život piše priče predstavljamo vam Dušanku Danilović (27) iz Gornje Trešnjevice koja je po završetku veterinarskog fakulteta U Beogradu, rešila da se vrati u selo, gde sada leči krave i ovce, dok njene kolege u gradu leče pse i mačke. One se ne žali, kaže da su joj ovce i koze najdraže, iako su je mnogi ubeđivali da je to prljav posao i da nije za ženu.

Zdravlje je u vašim rukama, a pomoću kojih simptoma može i sami otkriti prve znake nekih od najučestalijih ali i najpodmuklijih bolesti, pročitajte na našim stranicama posvećenim zdravlju.

U toku devet meseci normalno je da svaka buduća majka želi da prati rast i razvoj svog deteta, a za to je otrebno da obavi čitav niz pregleda i analiza. Istražili smo tok pregleda koji prati svaku trudnicu.

Proleće je vreme piknika i (do)ručka na travi - zato bacite na roštilj pljeskavice, ražnjiće, rolovano meso!

Nema ništa lepše od ukusnih, a laganih poslastica, te smo za vas odabrali desert recepte za fantastične voćne princes krofne i kolač od borovnica i limuna.

Otvorena je sezona bašti i teresa, Lisa vam donosi interesantne ideje kakko da ih oplemenite ovog proleća.

U ovom broju otputovali smo do komšijske Slovenije i iskusili novi svetski trend, takozvani glemping, glamoruzno kampovanje! Kako to izgleda kada u komforu odmarate u prirodi, pročitajte na našim stranicama, a onda i sami iskusite ovaj jedinstveni doživljaj i to na prelepom Bledu!