Oni sa dobrim pamćenjem još se sećaju crvenog tepiha na dodeli Oskara 1995. godine kada je Melani Grifit došla u najslađoj pratnji - tada je uz nju koračala njena ćerka Dakota Džonson. Sinoć su se holivudska srca razmekšala pri nešto drugačijem prizoru - ovoga puta je Dakota Džonson dovela svoju mamu Melani!

Tetar "Dolbi" plamteo je od bleštavog nakita, golih leđa, šliceva i dubokih dekoltea, ali su posebnu pažnju privukli dirljivi parovi - mame i ćerke koje su došle zajedno na dodelu Oskara 2015. godine.

PROČITAJTE JOŠ: Oskar 2015: Džulijan Mur najzad osvojila prvu nagradu Akademije posle pet nominacija

Uz Dakotu Džonskon i Melani Grifit, pred objektivima su pozirale i Patriša Arket i njena ćerka Harlou (11).

PROČITAJTE JOŠ: Dženifer Lopez kao princeza na dodeli Oskara 2015 + 5 najlepših toaleta u hit boji 2015.

"Inače je ne vodim na ovakve događaje", izjavila je Patriša koja je sinoć osvojila Oskara za sporednu ulogu u filmu "Odrastanje". "Međutim, mislim da je ovo zaista važan trenutak. Toliko sam napora uložila da smanjim količinu posla u svom životu, da mi se čini da je lepo da me vidi u kontekstu gde nisam samo mama".

Ema Stoun, takođe, voli da napravi porodično veče od ceremonije dodela filmskih nagrada. Tako je na dodelu Zlatnog globusa 2015. godine dovela brata a sinoć je stigla u Holivud s mamom. Sada je najzad jasno od koga je nasledila svoju upečatljivu lepotu, zar ne?

Izvor: Lisa