Nežna nijansa pudera i raskošna suknja od tila pretvorile su rasnu latino lepoticu Dženifer Lopezu pravu diznijevsku princezu, spremnu za najveći filmski crveni tepih - Oskar 2015. godine.

Naravno, prelepa toaleta koja stiže iz kolekcije "kralja crvenog tepiha" Elija Saba računa i sa oprobanim detaljima koji uvek istaknu Dženiferinu figuru, kao što je izraziti dekolte i vrlo naglašen  struk, ali su ukrasi prikazali i drugačije, romantično lice prelepe glumice.

Ružičaste i blede nijanse pudera bile su izbor najlepših dama na dodeli Oskara - Gvinet Paltrou odlučila se za elegantnu ružičastu toaletu sa jednom naramenicom, ukrašenom aktraktivnim, krupnim cvetom iz kolekcije "Ralf i Ruso".

Dženifer Aniston se na ceremoniji pojavila sa svojim verenikom Džastinom Teruom, blistava u elegantnoj toaleti "Atelje Versaće", takođe u boji pudera, vrlo svetle nijanse.

Keri Vošington se odlučila za zanimljivu kreaciju modne kuće "Miu Miu" u nežnoj ružičastozlatnoj nijansi šampanjca, a modni kritičari su joj zamerili da kombinacija satenskog gornjeg dela i jednostavne duge suknje nije dovoljno glamurozna za veliku ceremoniju u Holivudu.

Koralnoružičastu nijansu odabrala je Ana Kendrik čija toaleta iz modne kuće "Takun" ima i vrlo ekstravagantnu "kragnu" od dijamanata. 

U modni vrh Oskara sinoć je svakako ušla i već poslovično elegantna Zoe Saldana koja se, takođe, odlučila za atraktivnu toaletu "Atelje Versaće".

PROČITAJTE JOŠ: Oskar 2015: Džulijan Mur najzad osvojila prvu nagradu Akademije posle pet nominacija

Izvor: Lisa