Zanosna u bronzanozlatnoj večernjoj haljini iz kolekcije Done Karan i ogrnuta crnim (veštačkim!) krznom, Amal Alamudin stigla je 25. oktobra 2014. godine na još jednu zabavu priređenu u čast njene udaje za holivudskog glumca Džordža Klunija.

Ovoga puta, slavlje su organizovali njeni roditelji Barija i Ramzi Alamudin, a među zvanicama nije bilo nijednog jedinog imena sa "A" liste zlatnog Holivuda!

Gotovo mesec dana je prošlo od romantičnog venčanja popularnog para u Veneciji kojem je prisustvovao probrani svetski džet-set, a sada je došao čas da njihovo sudbonosno "da" proslave i Amalini roditelji, rodbina, kolege, svi oni koji nisu imali priliku da se provesele u Veneciji.

Više: Modni trenutak: Amal Alamudin na venčanju u pantalonama

Za mesto okupljanja u Velikoj Britaniji odabran je ekskluzivni hotel Dejnsfild na reci Temzi čije "pamćenje" seže čak do 17. veka, a paparaci su uspeli da svojim foto-objektivima uhvate samo opsežne pripreme pred samim hotelom kao i dolazak mladenaca crnim "mercedesom".

Kako svetski portali prenose, svi Amalini prijatelji sa Oksforda su "očarani" mladoženjom iako je svet pravnih nauka prilično daleko od holivudskog sjaja. Naime, po načinu kako se Kluni ponaša prema Amal "vidi se da ima veliko srce i da je svim srcem voli", rekao je jedan od njih za magazin "Pipl". Ako se ljubav meri dužinom slavljenja venčanja, bračni par Kluni sigurno je među rekorderima...

Poklonici Amalinog modnog stila, međutim, više su se bavili odevnom kombinacijom koju je odabrala za ovo lepo veče, pa su brzo ustanovili da je i Amal - kao i njena modna "sestra" Kejt Midlton sklona recikliranju... Naime, za britansko svadbeno veselje odabrala je haljinu Done Karan u kojoj je već jednom viđena u javnosti i to na premijeri Klunijevog filma u februaru ove godine. 

Kroz galeriju slika, uživajte i u čarobnim enterijerima hotela koji su njeni roditelji izabrali za ovu priliku.

Više: Stilske lekcije dve modne princeze: Amal i Kejt kao da dele isti garderober

LepaiSrecna U raskošnom hotelu Dejnsfild koji spaja britansku tradiciju od 17. veka i glamur ovenčan Mišelin zvedicama, na reci Temzi, bračni par Amal i Džordž Kluni nastavio je svoje slavljenje novog, zajedničkog života!