Tačno 14 minuta trajala je ceremonija građanskog venčanja popularnog holivudskog glumca Džordža Klunija i njegove sve slavnije supruge, Britanke libanskog porekla Amal Alamudin

Venčanje je obavljeno 29. septembra 2014. godine u gradskoj većnici Venecije, prelepom zdanju iz 16 veka. Dočekani stotinama paparaca, znatiželjnika i obožavatelja, Amal i Džordž su praćeni aplauzom još od mosta Rialto, a mladin modni izbor već je na svim glavnim modnim portalima.

Ovde pročitajte više o modnom "vikend venčanju" slavnog para koje traje još od prošlog petka kad su mladenci proslavili momačko, odnosno devojačko veče.

Amal je na građansko venčanje došla u prelepom kompletu britanske dizajnerke Stele Mekartni, sa elegantnim ravnim pantalonama koje su savršeno istakle njenu vitku figuru i kratkom gornjem delu sa zanimljivim teget obrubima.

Ovde pogledajte prelepi enterijer hotela "Ćiprijano" u kojem su odseli Kluni i zvanice.

Uz veliki bež šešir i već poznat, široki osmeh, Amal je već dobila nadimak "nova Džeki Onazis". Da je prelepa britanska pravnica zaista već prva dama mode, uverite se i sami kroz našu galeriju slika!

Ovde pogledajte prve fotografije Amaline duge, bele venčanice koju je nosila na privatnoj ceremoniji u hotelu Aman Grand Kanal.

LepaiSrecna Amal Alamudin, od juče i zvanično gospođa Kluni, odlučila je da se na građanskom venčanju pojavi u kompletu s pantalonama!