Markantni turski glumac Burak Ozčivit, Bali-beg iz serije Sulejman Veličanstveni, i Džejlan Čapa, lepotica iz istanbulskih visokih krugova, definitivno su se razišli nakon dve i po godine veze prepune svađa i mirenja. Svi su nekako očekivala da će se Džejlanin poslednji ljubomorni ispad zbog Burakove očaranosti novom turskom misicom Amine Gulše (više o tome pročitajte ovde) završiti pomirenjem, ali se ona 7. juna 2014. godine nije pojavila ni na svadbi Burakve sestre Burdžun.

Stvar je očigledno još više eskalirala jer su oboje sa društvenih mreža povukuli zajedničke fotografije, a Džejlan je bivšoj velikoj ljubavi zadala vrlo nizak udarac. Kad ju je novinar dnevnika “Hurriyet” pitao da li zbog ljubomore na Aminu nije otišla na veselje porodice Ozčivit, odgovorila je: “Kakva ljubomora. Nas dvoje smo raskinuli još pre dva i po meseca. Meni nije potrebna nikakva reklama, zato i nisam otišla na tu svadbu.”

Ovo je bila neskrivena aluzija na ranija pisanja nekih medija da je u to vreme malo poznati Burak, sin ćevabdžije koji je kao srednjoškolac radio u porodičnom restoranu i razvozio porudžbine,  u vezu sa Džejlan ušao da bi se domogao visokih društvenih krugova. Jer ona je unuka turskog kralja tekstila, tata joj je prvi turski di-džej i vlasnik elitnih restorana, mama modna dizajnerka, a stric Izet veoma cenjen  novinar.

Burak pak ne živi od porodičnog imena već smelo stvara svoj život. Nakon izuzetne popularnosti koju je stekao u “Sulejmanu” otvorio je svoj restoran “Bali-beg”,  a već u julu će u sopstvenoj produkciji početi da snima film za koji je sam napisao priču. Glavnu ulogu je, pišu turski mediji, poverio Fahriye Evdžen, partnerki iz “Grmuše”, a u njemu će se na dvadesetak minuta pojaviti i Amine Gulše.