Sve je više onih koji žele da obriju sultana, jer je to reklama kakvu svaki salon može samo da poželi. Tako su Halitu počele da stižu ponude od elitnih istanbulskih brijačnica ali i poznatih svetskih brendova koji proizvode razna sredstva za brijanje. A jedan poznati proizvođač brijača i žileta ponudio mu je da bude njegovo zaštitno lice, piše turski Aksam.

Glumac koji je ovih dana izgubio majku İndži, koju je obožavao i s kojom je bio veoma blizak, prolazi kroz vrlo bolan period i ne želi da se oglasi po pitanju ponuda koje mu pristižu.

Ali kako je još ranije iz poštovanja prema liku koji tumači odbijao da snima reklame bez obzira na basnoslovne iznose koji su mu nuđeni, teško da će to učiniti i sada. On se u lik duboko uživeo, pa je tako, priznao je, u sceni pogubljenja princa Mustafe od srca zaplakao Halit a ne glumac.

Verovatno je njegova upečatljiva gluma, između ostalog, i dovela do toga da u Turskoj mnogi seriju ne gledaju sa distance, pa ne čudi što se u sudovima pojavio određen broj zahteva da se sultaniji Hurem i Rustem-paši sudi za zaveru i brojna ubistva.