Toni i Dubravka Cetinski venčali su se prošle 2014. godine u Las Vegasu, da bi nakon toga usledilo venčanje u Vinkovcima i proslava u Zagrebu.

Godišnjicu su proslavili putovanjem u London.

Zajedno su režirali spot za njegovu pesmu "Krik", a čini se da "zgodna Duda", kako je zovu u Hrvatskoj ne želi da se odvaja od supruga... Oni su zajedno pomagali unesrećenima od poplava, stalno ih snimaju kako Zagrebom šetaju zajedno i podržavaju jedno drugo čak i na društvenim mrežama.

VIŠE: Još jedan poznati bračni par - Jovana i Željko Joksimović: Zasluženi godišnji odmor u skrivenoj kući na moru

Dubravka uživa da se bavi humanitarnim radom, a sudeći po fotografijama koje objavljuje na Fejsbuku nema problem sa tim da zavEvo uče ruke i slatko se našali.

"Ona je žena dete, a to je nešto što je jako kompatibilno meni. Ja sam isto tako, iako imam 44 godine, dosta detinjast. Mislim to zadržati u sebi do kraja. Nekako sam uvek govorio da tog malog princa u sebi ljudi treba da zadrže. Obožava decu, deca nju obožavaju i to ti je sasvim dovoljno. Osim onih nekih baš intimnih stvari o kojima ja sad ne volim pričati javno. 

Naravno, to su naše stvari intimne između mene i nje", priznao je pevač Toni Cetinski i dodao: "Dubravka je medicinska sestra koja umesto crvenog krsta ima srce. Znači da me ljubavlju leči i svojom dobrotom. Toliko je zgodna da ja jednostavno više nisam mogao stajati na nogama pa sam morao posegnuti za kolicima. Od njene lepote ja padam u nesvest".

Tekst: G.N.

Izvor: 24sata.rs